Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Γιορτινά και Αγαπημένα», «Wine Guru»: Ο κόσμος του καλού κρασιού, Harper’s Bazaar & BHMAgazino την Κυριακή με το «ΒΗΜΑ»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Γιορτινά και Αγαπημένα», «Wine Guru»: Ο κόσμος του καλού κρασιού, Harper’s Bazaar & BHMAgazino την Κυριακή με το «ΒΗΜΑ»

Στις 17 Δεκεμβρίου το «Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές

«Τα φετινά Χριστούγεννα ας μοσχοβολήσουν σπίτι!» Αυτό εύχεται και αυτό έρχεται και κάνει πραγματικότητα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στρώνοντας για όλους τους αναγνώστες του «Βήματος» ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, γεμάτο με 35 λαχταριστές, αλμυρές & γλυκές, γιορτινές συνταγές που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Από πλούσιες σαλάτες και γκουρμέ δίσκο με ορεκτικά, μέχρι βελούδινες σούπες, συγκλονιστικά κρεατικά (από χοιρινό και κότσι στη γάστρα, ροστ μπιφ και γεμιστή γαλοπούλα μέχρι αγριογούρουνο), ακαταμάχητα συνοδευτικά και γλυκούς πειρασμούς (κορμό, πάβλοβα και φυσικά μελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτα), όλα θα τα έχει το τραπέζι σας.

Επιπλέον η Αργυρώ μοιράζει απλόχερα συμβουλές και μυστικά για τη σωστή προετοιμασία ώστε να μην χρειάζεται να τα κάνετε όλα τελευταία στιγμή.

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, όμως, σημαίνει και τσούγκρισμα ποτηριών. Και εδώ είναι που μπαίνει στην εξίσωση το «Wine Guru», η ειδική έκδοση που είναι αφιερωμένη στον μαγικό κόσμο του καλού κρασιού, των spirits και των αποσταγμάτων.

Ένα εορταστικό τεύχος που τα έχει όλα. Κλασικές σαμπάνιες και υπέροχες «εναλλακτικές» φυσαλίδες (ελληνικά και ιταλικά αφρώδη κρασιά), στιβαρό αφιέρωμα στα μεγάλα ελληνικά ερυθρά κρασιά, στο θεσσαλικό τσίπουρο και στα ελληνικά βερμούτ αλλά και προτάσεις για welcome cocktail από έμπειρους bartenders. Επιπλέον στο «Wine Guru» θα βρείτε λαχταριστές συνταγές μαγειρεμένες με κρασί, συμβουλές για γευστικά ταιριάσματα αλλά και για το πως να διαλέξετε το σωστό κρασί για το τραπέζι σας.

Επίσης, η ομάδα του «Wine Guru» δοκιμάζει για εσάς τα πιο σοφιστικέ -ιρλανδικά, σκωτσέζικα και γιαπωνέζικα ουίσκι, βάζει 20 gurus των spirits και του κρασιού να αποκαλύψουν ποιο κρασί ή ποτό δεν λείπει ποτέ από το εορταστικό τους τραπέζι και σας ταξιδεύει από τη Νάουσα και το Αμύνταιο του Ξινόμαυρου έως την παραμυθένια κοιλάδα του Λίγηρα στη Γαλλία.

Τι μένει για «επιδόρπιο»; Πέρα από μια υπέροχη συνταγή για βασιλόπιτα για τζιν; Tο μεγάλο αφιέρωμα στα καλύτερα wine bars της Ελλάδας που αξίζει να επισκεφθείτε αυτές τις γιορτές.

Ακόμη

Ηarper’s Bazaar

Το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας στον κόσμο

Tα φετινά party looks έχουν σέξι χαρακτήρα

Αξεσουάρ για γιορτινές εμφανίσεις και όχι μόνο

Δώρα για εκείνες που τα έχουν όλα

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, στο απόγειο της καριέρας του, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Eπίσης

Η Μαθητική Εφημερίδα του Ναυπλίου

Και

ΒΗΜΑGAZINO

Με την κορυφαία Χορογραφία «MANON» στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου

Οι μεγαλύτερες prima ballerinas πρωταγωνιστούν στην αναβίωση της περίφημης χορογραφίας του Κένεθ Μακ Μίλαν “MANON” στη σκηνή του Royal Opera House. Η εμβληματική “MANON” επιστρέφει από το Royal Ballet για να συγκλονίσει και συναρπάσει όλους αυτούς που θα βρεθούν στη Βασιλική Όπερα της βρετανικής πρωτεύουσας. Συγκλονιστικό θέαμα με διάσημες prima ballerinas να εναλλάσσονται στους πρώτους ρόλους.

Το “BHMAGAZINO” φιλοξενεί επίσης ένα μεγάλο αφιέρωμα στα καλύτερα, πλέον εκθαμβωτικά δώρα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Τα φωτογραφήσαμε και τα παρουσιάζουμε.

Επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις με σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης, της μουσικής, του βιβλίου, της επιστήμης, του

περιβάλλοντος. Ένα τεύχος αστραφτερό, γεμάτο νότες, ρυθμό, κλασικό χορό, ενδιαφέροντα βιβλία και τον υπέροχο κόσμο των κινηματογραφικών παραμυθιών. Μια έκδοση για να ετοιμαστείτε και επιλέξετε αυτό που σας αρέσει λίγο πριν την μεγάλη γιορτή…

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25
(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «Γιορτινά και Αγαπημένα»: €1,00 )

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024