Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μία ξεσηκωτική playlist με τα πιο άσεμνα, απρεπή και naughty χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Μία ξεσηκωτική playlist με τα πιο άσεμνα, απρεπή και naughty χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Πάτα «play», ξεβιδώσου με ξέφρενες χορευτικές φιγούρες και αν θέλεις να... get more, μεταμόρφωσε το κρεβάτι σε dancefloor!

«It’s the most wonderful time of the year…», τραγουδούσε μελωδικά ο Andy Williams το 1963 για τα Χριστούγεννα και είχε απόλυτο δίκιο. Βλέπεις, τότε δεν είχαν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα γιορτινά τραγούδια που λατρεύουμε να μισούμε, αυτά που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες παίζουν παντού σε λούπα, στα ερτζιανά, στα ηχεία των καταστημάτων, στα μεγάφωνα που έχουν τοποθετηθεί στις εμπορικές αρτηρίες της πόλης και τελικά, καταλήγουν να ζουν rent free στο μυαλό μας μέχρι το καλοκαίρι.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αυτός ο μουσικός παροξυσμός των γιορτών έχει και τα πλεονεκτήματά του. Όχι, δεν αναφέρομαι στις ετήσιες, θεματικές εμφανίσεις της Mariah, αλλά στο ότι πλέον μία γιορτινή playlist δεν περιορίζεται μόνο σε κάλαντα, παιδικά τραγούδια και εκκλησιαστικούς ύμνους που προκαλούν τρόμο ή υπνηλία. Περιλαμβάνει Σάκη Ρουβά, ρίμες του Snoop Dogg, Δέσποινα Βανδή και Ariana Grande. Το ερώτημα είναι, ωστόσο, ποια από αυτά τα χιλιάδες τραγούδια ταιριάζουν στη naughty φύση σου, η οποία λαχταρά να… get more this X-mas, μέσα από ερωτικά παιχνίδια;

Διότι, αν ψάχνεις τα άσεμνα, dirty κομμάτια που θα «ντύσουν» μουσικά τις πιο άτακτες περιπτύξεις σου για τα φετινά Χριστούγεννα, παρακάτω θα βρεις μερικά «διαμαντάκια» που αξίζουν μία θέση στην playlist σου.

#1 Το γεμάτο υπονοούμενα «Back Door Santa» του Clarence Carter

Αναρωτιέσαι ποιος είναι ο Back Door Santa; Σύμφωνα με τον τολμηρό Clarence Carter είναι αυτός που «make all the little girls happy, while the boys are out to play». Μήπως σου θυμίζει κάποιον; Όπως και να έχει, ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει αναφέρει για το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο γράφτηκε το 1968 αλλά ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του, πως «είναι ένα έξοχο, funky γιορτινό κομμάτι, αλλά λίγο χαζούλι». Εμείς διαφωνούμε, πάντως, και απαιτούμε να μάθουμε τι σκανταλιάρικα δωράκια κρύβει ο σάκος του Back Door Santa, ο οποίος κάνει κορίτσια –και αγόρια- χαρούμενα.

#2 To σκληρό μα αληθινό «Dear Santa (Bring Me a Man This Christmas)» από The Weather Girls

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το χορευτικό hit των πληθωρικών The Weather Girls, το οποίο λέει κάτι που αρκετοί σκεφτόμαστε, αλλά διστάζουμε να εκφράσουμε: Αυτό που θέλουμε για τα Χριστούγεννα είναι έναν άντρα. Θέλουμε έναν άντρα με δυνατά μπράτσα, να μας ξαπλώσει μπροστά από το τζάκι με κουβέρτα και μαξιλάρι. Σε κάθε περίπτωση, αν ο Santa Claus εισακούσει τις ευχές μας, πείτε του μαζί με το καλλίγραμμο αγόρι να στείλει και ένα πακέτο προφυλακτικά Durex Sensitive, γιατί δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι πότε μία νέα γνωριμία θα γίνει η αφορμή για να πάρουμε περισσότερα –και το καλλίγραμμο αγόρι-.

#3 To γιορτινό φλεξ «Santa Claus Is Back In Town» του Elvis Presley

«Got no sleigh with reindeer, no sack on my back, you’re gonna see me comin’ in a big black Cadillac» και ειλικρινά, ακούγοντας τον Elvis να φλεξάρει σε αυτό το αυθεντικό δωδεκάμπαρο blues του 1957, πιστεύουμε πως «ντύνοντας» τους στίχους με μία σύγχρονη παραγωγή θα είχαμε το επόμενο σουξέ της τραπ σκηνής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όπως και να έχει, ο Elvis επιστρέφει με πολύ naughty διαθέσεις στην καλή του, για αυτό την παροτρύνει να κρεμάσει τις κάλτσες της, να σβήσει το φως και να περιμένει να τρυπώσει στο σπίτι της. Πρόσθεσέ το κομμάτι στη λίστα σου, διότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει η όρεξη να πάρεις περισσότερα, ξεκινώντας με ένα χαλαρό, αισθησιακό στριπτίζ υπό τη φωνή του «βασιλιά».

#4 Η πολύχρωμη, γιορτινή ωδή «Santa Is a Gay Man» της Big Freedia

Το 2016 η Big Freedia εμπνεύστηκε από το δημοφιλές κομμάτι των 50’s «Mr. Sandman» των The Chordettes, «πάτησε» πάνω του και το μετάτρεψε σε ένα σκανταλιάρικο γράμμα με παραλήπτη τον Santa Claus. Από εκεί και πέρα, είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε μόνο έναν στίχο από αυτό το γιορτινό, πολύχρωμο μανιφέστο naughtiness, το οποίο περιλαμβάνει περίτεχνες αναφορές σε λιπαντικά, σίγουρα εννοεί το λιπαντικό Durex Feel, kinky ερωτικά βοηθήματα, ερωτικές περιπτύξεις σε στυλ doggy-style, για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως η σεξουαλικότητα του Santa Claus είναι μάλλον ρευστή. Και ποιοι είμαστε εμείς στο φινάλε, για να αμφισβητήσουμε τη θεά Big Freedia;

#5 Το ακαταμάχητα ναζιάρικο «Santa Baby» της EarthaKitt

Θα έπρεπε να είναι πρώτο στη λίστα μας, όμως, αποφασίσαμε το καλό να το κρατήσουμε για το τέλος. Διότι, το διαχρονικό άσμα «Santa Baby» της Eartha Kitt σκιαγραφεί την ψυχοσύνθεση όλων των άτακτων παιδιών όπως εσύ, αυτών που θέλουν και ξέρουν πώς να παίρνουν περισσότερα. Ναι, εσύ δεν λαχταράς ένα yatch, μία duplex κατοικία, πανάκριβα κοσμήματα ή επιταγές. Αρκείσαι με έναν δονητή πολλαπλών ταχυτήτων, όπως ο Durex Maxi Fun, όμως, ξέρεις πως αυτό είναι το καλύτερο δώρο, διότι είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει περισσότερα, είτε είσαι με το ταίρι σου, είτε απλώς σολάρεις.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που δεν γίνεται να λείπουν από τη γιορτινή playlist σου. Πάτα «play» και άσε τις πιο αισθησιακές, sexy μελωδίες των Χριστουγέννων να σε παρασύρουν σε έναν χορό για δύο ή σόλο, που εκφράζει τα πιο naughty ένστικτά σου.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024