Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σέρρες: Νέες επιθέσεις λύκων - Κατασπάραξαν δύο σκυλιά κοντά σε σχολική μονάδα

Σέρρες: Νέες επιθέσεις λύκων – Κατασπάραξαν δύο σκυλιά κοντά σε σχολική μονάδα

Οι κάτοικοι στην περιοχή είναι σε απόγνωση, έχουν απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές και εφιστούν την προσοχή σε όσους κινούνται σε συγκεκριμένες περιοχές

Νέες επιθέσεις λύκων σημειώθηκαν στις Σέρρες, με τους κατοίκους οικισμών του νομού να είναι αναστατωμένοι και ν’ απευθύνουν έκκληση στις αρμόδιες Αρχές.

Κατασπάραξαν δύο σκυλιά

Αυτήν τη φορά, τα άγρια ζώα σκότωσαν δύο σκυλιά. Τα κατασπαραγμένα πτώματά τους εντόπισε ένας πολίτης, πίσω από το κτήριο της τεχνικής σχολής Σερρών.

Ένα από τα σκυλιά που κατασπαράχτηκαν από τους λύκους

Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Το φαινόμενο, μόνο πρωτόγνωρο δεν είναι στην περιοχή, με τους κατοίκους ν’ ανησυχούν, να προειδοποιούν τους πολίτες και να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στις Αρχές.

Αναφέρουν, δε, τις περιοχές όπου έχουν καταγραφεί θεάσεις λύκων, αλλά και επιθέσεις των εν λόγω θηρευτών. Τα αρπαχτικά αυτά αναζητούν την τροφή τους σε διάφορες περιοχές του νομού.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό με επίθεση σε πόνι, ενώ σε βίντεο αγρότη της περιοχής καταγράφηκαν εικόνες με αγέλη λύκων σε χωράφι.

Οι κάτοικοι στην περιοχή είναι σε απόγνωση, έχουν απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές και εφιστούν την προσοχή σε όσους κινούνται στο Μετόχι, στην κοιλάδα της Αγίας Βαρβάρας, στα Άνω Καμενίκια και στα Μελενικιώτικα.

Οι λύκοι μπορούν να κυνηγούν μοναχικά ή κατά ζευγάρια και, μάλιστα, έχουν συνήθως υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στο κυνήγι από ό,τι οι μεγάλες αγέλες. Έχουν παρατηρηθεί μοναχικά άτομα να καταβάλλουν μεγάλα θηράματα χωρίς βοήθεια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024