Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Δήλωνε αυτόπτης μάρτυρας» - Πώς επιχείρησε να κρύψει την εμπλοκή του ο αστυνομικός που παρέσυρε τη 19χρονη

«Δήλωνε αυτόπτης μάρτυρας» – Πώς επιχείρησε να κρύψει την εμπλοκή του ο αστυνομικός που παρέσυρε τη 19χρονη

Η 19χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά την παράσυρσή της από τον αστυνομικό, άφησε χθες την τελευταία της πνοή

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες Τρίτη, η 19χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά την παράσυρσή της από όχημα, που οδηγούσε αστυνομικός, στην Ξάνθη.

Αφότου παρασύρθηκε από το όχημα, το θύμα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Ο 34χρονος αστυνομικός, που παρέσυρε και σκότωσε με το υπηρεσιακό όχημά του τη 19χρονη στο χωριό Παλαιό Ζυγό, στην Ξάνθη, εμφανίστηκε αρχικά ως αυτόπτης μάρτυρας, επιχειρώντας να κρύψει την εμπλοκή του στο περιστατικό.

Πώς αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του στο δυστύχημα

Όταν συνέβη το δυστύχημα, ο 34χρονος είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και περίμενε το ασθενοφόρο. Στη συνέχεια εμφανιζόταν ως αυτόπτης μάρτυρας. Ωστόσο, οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε κατά τη διάρκεια των καταθέσεών του στην ΕΛΑΣ οδήγησαν τους συναδέλφους του στην ανακάλυψη της εμπλοκής του και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο 34χρονος αστυνομικός αναμένεται σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πληροφορίες για το τροχαίο ζητούν οι γονείς της

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης, πριν η 19χρονη αφήσει την τελευταία της πνοή, η οικογένειά της, με δήλωση που κοινοποίησε στα ΜΜΕ, καλούσε όποιον γνώριζε το παραμικρό για το δυστύχημα, να δώσει τα στοιχεία στις αρχές, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση.

«Την ώρα που η 19χρονη κόρη μας, παλεύει με θάρρος για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, παρακολουθούμε με αγωνία την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού της» ανέφεραν και ζητούσαν όποιον είχε τυχόν πληροφορίες για το τροχαίο, να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εξέφραζαν τις ευχαριστίες τους στο ιατρικό προσωπικό και τον κόσμο που τους στήριξε και, καταλήγοντας, ανέφεραν: «η πλήρης εμπιστοσύνη μας στην ελληνική αστυνομία και τις δικαστικές Αρχές είναι αδιαπραγμάτευτη και βασιζόμαστε στις συντονισμένες τους προσπάθειες, ώστε όσοι είναι υπεύθυνοι για όσα άδικα υπέστη το παιδί μας, να κριθούν για τις πράξεις τους από τη δικαιοσύνη».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024