Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφροδίτη Σκαφίδα: Η σύντροφος του Πύρρου Δήμα είναι 5 μηνών έγκυος

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η σύντροφος του Πύρρου Δήμα είναι 5 μηνών έγκυος

Σε πελάγη ευτυχίας η αθλήτρια στίβου.

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της με τον Πύρρο Δήμα. Το ζευγάρι μέχρι πρόσφατα δεν είχε  επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση κρατώντας χαμηλό προφίλ στην προσωπική ζωή του. Ωστόσο η μέλλουσα μητέρα μίλησε στην εκπομπή«Super Κατερίνα» και μίλησε για την ευτυχισμένη εποχή που διανύει. Ο Πύρρος Δήμας έχει τέσσερα παιδιά από τον γάμο του με την Αναστασία Σδούγκου, η οποία έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη ζωή.

Η αγωνία να πάνε όλα καλά

Η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέφερε πως ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της, ενώ, παρότι γνωρίζει το φύλο, δε θέλει να το αποκαλύψει.

«Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, βαδίζω προς τον έκτο. Έχω μια προσμονή. Έχεις το άγχος για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αν θα έχω εύκολη εγκυμοσύνη, πως θα είναι τα πρώτα βήματα με ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Έχω θετική σκέψη. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά γιατί έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει.

Ποιο είναι το φύλο του μωρού

Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι αν θα έχει υγεία και αν όλα μετά στη ζωή του/της θα εξελιχθούν όπως πρέπει. Το φύλο του μωρού το γνωρίζουμε αλλά δε θα ήθελα να το πω» είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024