Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Δε βρήκα χαρούμενους ανθρώπους του '41%'» - «Απροειδοποίητη περιοδεία» Κασσελάκη στην Αιτωλοακαρνανία

«Δε βρήκα χαρούμενους ανθρώπους του ‘41%’» – «Απροειδοποίητη περιοδεία» Κασσελάκη στην Αιτωλοακαρνανία

«Ήρθα απροειδοποίητα γιατί θέλω να δω πώς είστε, δεν θέλω να ακούω μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς», είπε στον κόσμο ο Στέφανος Κασσελάκης

«Απροειδοποίητη περιοδεία» στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Φθάνοντας στην Αμφιλοχία, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μη με ρωτάτε ‘πώς απ’ τα μέρη μας;’. Ρωτήστε τους άλλους γιατί δεν έρχονται. Ελλάδα είναι κι εδώ».

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το Αγρίνιο, όπου μίλησε με κόσμο, ενώ στην ανάρτησή του τόνισε χαρακτηριστικά: «Δε βρήκα χαρούμενους ανθρώπους του ‘41%’. Βρήκα ανθρώπους βαθιά προβληματισμένους»

Η ανάρτηση Κασσελάκη

«Απροειδοποίητη περιοδεία. Δεύτερος σταθμός, Αγρίνιο. Δε βρήκα χαρούμενους ανθρώπους του ‘41%’. Βρήκα ανθρώπους βαθιά προβληματισμένους. Όπως μου είπε ο συνταξιούχος που μιλήσαμε: ‘Ο άνθρωπος δεν τρώει ΘΑ, θέλει ψωμί να φάει’».

«Ήρθα απροειδοποίητα γιατί θέλω να δω πώς είστε, δεν θέλω να ακούω μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς»

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε κοντά στους πολίτες σε διάφορες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας, καταλήγοντας στο Μεσολόγγι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «σταθερός στην επιλογή του για την αδιαμεσολάβητη επαφή του με τον κόσμο, εκεί όπου εργάζεται, κινείται και βιώνει την καθημερινότητά του», ανέφερεαν.

«Ήρθα απροειδοποίητα γιατί θέλω να δω πώς είστε, δεν θέλω να ακούω μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς», τόνισε ο ίδιος, μιλώντας με κόσμο.

Οι άνθρωποι «φτάνουν σε σημείο να κόβουν και το φάρμακο»

Όπως μετέφεραν πηγές του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε «θεμιτό» τον «σκεπτικισμό» που του «εκφράστηκε καλοπροαίρετα» σε ό,τι αφορά τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος το «βάρος» της επόμενης μέρας.

Επίσης, μετέφεραν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το μαγαζί δύο πολιτών, του Γιώργου και της Πόπης, οι οποίοι ζήτησαν τη βοήθειά του για τους ελεύθερους επαγγελματίες που η κυβέρνηση τους «έχει χαντακώσει», με τον κ. Κασσελάκη να συμφωνεί, σημειώνοντας πως «αυτό που γίνεται είναι ανήθικο».

Τέλος, μπήκε και σε ένα φαρμακείο όπου, σύμφωνα με τις πηγές του Κουμουνδούρου, του είπαν ότι οι άνθρωποι «φτάνουν σε σημείο να κόβουν το φάρμακο» και μάλιστα το «συνταγογραφημένο».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024