Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιάννης Μώραλης στο 2ο Συνέδριο Γυναικείου Αθλητισμού

Ο Γιάννης Μώραλης στο 2ο Συνέδριο Γυναικείου Αθλητισμού

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να παρακολουθήσει τις συζητήσεις Ελληνίδων πρωταθλητριών και κορυφαίων προσωπικοτήτων του αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τη σύζυγό του Βάλια παρευρέθηκαν στην έναρξη του 2ου Συνέδριου Γυναικείου Αθλητισμού «The Gwomen Sports Summit», στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να παρακολουθήσει τις συζητήσεις Ελληνίδων πρωταθλητριών και κορυφαίων προσωπικοτήτων του αθλητισμού, σε μια γιορτή για τη γυναίκα και την προσφορά της στον αθλητισμό. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικές δράσεις μέσω του Humanity Greece, για τη στήριξη σχολείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας με αθλητικό εξοπλισμό.

Το  συνέδριο πραγματοποιήθηκε και με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά.

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικείου μπάσκετ του 2025 στον Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, τόνισε: «Υποδεχθήκαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά και στο Δημοτικό μας Θέατρο το  Συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό που διοργανώνει το Gazzetta Women. Με ιδιαίτερα σημαντικές Ελληνίδες και ξένες ομιλήτριες, τέως αλλά και νυν αθλήτριες, καθώς και σημαντικές παρουσίες στο κοινό του συνεδρίου, συζητήθηκαν θέματα όπως η ισότητα μεταξύ των δυο φύλων σε πολλούς τομείς του αθλητισμού, η ενδυνάμωση, η έμπνευση.

Το εφετινό συνέδριο είναι αφιερωμένο στο γυναικείο μπάσκετ και μάλιστα στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Πρόεδρος της ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικείου μπάσκετ του 2025, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά μας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πολλά μπράβο στους διοργανωτές για την άριστη οργάνωση, αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία και ένα ευχαριστώ στην κα Βάσω Νικοπολίδη για την καλή συνεργασία».

Η ambassador του Gazzetta Women Βάσω Νικοπολίδη, δήλωσε: «Σκοπός μας είναι να δώσουμε το «βήμα» για να ακουστεί η φωνή όλων των γυναικών που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος υποστήριξε αυτή την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή και είναι δίπλα μας. Ο κόσμος του αθλητισμού έχει δείξει μεγάλη ανταπόκριση και αυτό θέλουμε να πρεσβεύουμε ως Gazzetta Women, να προβάλλουμε υγιή πρότυπα για τα νέα κορίτσια, να θέτουμε προβληματισμούς με τα θέματα που αφορούν  στον γυναικείο αθλητισμό και να ακούμε ιστορίες που εμπνέουν».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024