Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσάβι: «Υπό κατασκευή η ομάδα, μας έλειψε η αποτελεσματικότητα»

Τσάβι: «Υπό κατασκευή η ομάδα, μας έλειψε η αποτελεσματικότητα»

Ο Τσάβι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Χιρόνα μεταξύ άλλων εξήγησε και πως όποια από τις δύο ομάδες έπαιρνε τη νίκη θα την άξιζε.

Η αποτελεσματικότητα ήταν αυτό που έλειψε από την Μπαρτσελόνα στην ήττα από τη Χιρόνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσάβι, ο οποίος υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι «υπό κατασκευή».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Χιρόνα εξήγησε πως όποια από τις δύο ομάδες έπαιρνε τη νίκη θα την άξιζε, ενώ τόνισε πως από τους Καταλανούς έλειψε η αποτελεσματικότητα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα σκληρό πλήγμα γιατί είχαμε μεγάλες ελπίδες να μείνουμε έναν βαθμό πίσω από τη Ζιρόνα και δύο πίσω από τη Ρεάλ. Τώρα είμαστε επτά πίσω από τη Ζιρόνα και πέντε πίσω από τη Ρεάλ και ισοβαθμούμε με την Ατλέτικο, με αυτή να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αυτή είναι η πραγματικότητά μας. Αυτή είναι μια Μπαρτσελόνα υπό κατασκευή. Παραμένω θετικός, εμπιστεύομαι την ομάδα, αλλά έχουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας και να μην διστάσουμε. Δεν ήταν ένα κακό παιχνίδι, αλλά χάσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πέρυσι χτυπηθήκαμε σκληρά, αλλά στο τέλος κερδίσαμε δύο τίτλους.

Η Ζιρόνα έχει πολλά εύσημα για αυτό που κάνει. Προηγείται στη βαθμολογία κι έχει πλεονέκτημα επτά βαθμών. Το άξιζε πολύ. Νομίζω ότι η δουλειά που κάνουν τόσο ο Μίτσελ όσο και οι παίκτες της Ζιρόνα είναι εντυπωσιακή. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Αν κέρδιζε η Μπαρτσελόνα θα λέγαμε ότι επίσης θα ήταν δίκαιο, νομίζω ότι έχουμε σουτάρει 31 φορές. Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα κι ίσως τα λάθη στην άμυνα μάς στοίχισαν».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024