Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην Καρδίτσα ο Λαρεντζάκης!

Στην Καρδίτσα ο Λαρεντζάκης!

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αν και ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, ταξίδεψε σήμερα (11/12) στην Καρδίτσα και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Καρδίτσα και τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Γιάννη Μπουρούσης» ρίχνει αυλαία η 10η αγωνιστική της Basket League.

Μια αναμέτρηση που βρίσκει τους ερυθρόλευκους με αρκετά προβλήματα, μιας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κώστα Παπανικολάου (αιμάτωμα στο πόδι) και Άλεκ Πίτερς (περιμένει την γέννηση του παιδιού του), ενώ αμφίβολος ήταν μέχρι χτες ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ταλαιπωρήθηκε, αλλά πάει Καρδίτσα

Ο Έλληνας γκαρντ αν και ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, θα ταξιδέψει σήμερα (11/12) στην Καρδίτσα και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στα θετικά για τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι ότι ο Νάιτζελ Γούλιαμς-Γκος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από περίπου  έναν μήνα και τον τραυματισμό του στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα μέσα Νοεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να θυμίσουμε ότι οι Φίλιπ Πετρούσεφ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Σακίλ ΜακΚίσικ, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω του αριθμού των ξένων που επιτρέπονται.

Οι ξένοι του Ολυμπιακού για το ματς με την Καρδίτσα εκτός έδρας είναι οι Αϊζάια Κάνααν, Γουίλιαμς Γκος, Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024