Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: «Ξεψύχησε στα χέρια του γιου της» - Συγκλονίζει πρώην σύζυγος 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά

Θεσσαλονίκη: «Ξεψύχησε στα χέρια του γιου της» – Συγκλονίζει πρώην σύζυγος 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά

«Ξεψύχησε στα χέρια του μεγάλου μου γιου και ήταν γεμάτα αίματα», δήλωσε ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά του γείτονά της στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη.

Συντετριμμένοι είναι όλοι από τον φρικτό θάνατο της 50χρονης, την οποία κατασπάραξαν με περισσότερες από 50 δαγκωματιές τα σκυλιά του γείτονά της μέσα στο ίδιο το σπίτι της στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη.

«Ξεψύχησε στα χέρια του μεγάλου μου γιου του Δημήτρη, ήταν γεμάτος αίματα»

Η 50χρονη το μεσημέρι της Κυριακής φρόντιζε τα φυτά της και έκοβε κλαδιά όταν οι τρεις σκύλοι του γείτονά της μπήκαν από την κεντρική εξώπορτα της αυλής της και άρχισαν να την κατασπαράζουν.

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης 50χρονης Στέργιος Κουτσουβάλογλου που ήταν από τους πρώτους που έμαθαν για το τραγικό γεγονός ξέσπασε.

«Εγώ ενημερώθηκα από τους γείτονες, ήμουν στη Δράμα στη μητέρα μου και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν ότι τηλεφώνησα ήταν να τηλεφωνήσω στον γείτονα που έμενε δίπλα. Έσπευσε αμέσως, πήρε τα παιδιά μου τηλέφωνο να βγουν έξω στην αυλή γιατί δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει. Ειδοποίησα την αδελφή της, τον αδελφό της, τους άνδρες τους κι αμέσως ξεκίνησα για να επιστρέψω για να έρθω να δω τι γίνεται, μην ξέροντας πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα», είπε μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Live News».

Η γυναίκα δεν πρόλαβε να ξεφύγει, αλλά ούτε και να πάει στο νοσοκομείο, καθώς τα σκυλιά την κατασπάραξαν κυριολεκτικά. «Το ένα παιδί είναι 17 και το άλλο 18, ο ένας είναι τρίτη λυκείου και ο άλλος είναι φοιτητής. Δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει. Κανένας μας δεν κατάλαβε τι έχει γίνει. Ακόμα περιμένουμε να γυρίσει από τη δουλειά μας», είπε ακόμα ο πρώην σύζυγός της 50χρονης.

Μάλιστα όπως είπε η 50χρονη «ξεψύχησε στα χέρια του μεγάλου μου γιου του Δημήτρη, ήταν γεμάτος αίματα».

Μάλιστα παρόλο που ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών όσο και ο δικηγόρος του υποστήριξαν ότι ήταν φιλικά τόσο ο κ. Κουτσουβάλογλου όσο και άλλοι γείτονες έκαναν λόγο για επιθετικές συμπεριφορές.

«Όλοι φοβόντουσαν και στο τσακ γλιτώνανε διάφορα περιστατικά»

«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά εδώ στο χωριό, όλος ο κόσμος τα γνώριζε. Δεν ξέρω αν έχουν ξαναδαγκώσει, αλλά όλοι φοβόντουσαν και στο τσακ γλιτώνανε διάφορα περιστατικά. Πριν λίγο πέρασε ένας γείτονας και μου είπε μία ιστορία για το πώς του επιτέθηκαν τα σκυλιά. Δεν ισχύει αυτό που ισχυρίζεται ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ότι ήταν ήρεμα. Ήρεμα σκυλιά δεν σκοτώνουν», είπε ο πρώην σύζυγός της 50χεονης.

Γειτόνισσα  της 50χρονης δήλωσε: «Εγώ τα κυνήγησα την προηγούμενη μέρα γιατί δεν με άφηναν να βγω από τη δική μου αυλή για να πάω στη δουλειά μου».

«Τα σκυλιά είναι πολύ συνηθισμένη κατάσταση εδώ πέρα να βγαίνουνε και να γαβγίζουν έξω από τις αυλές μας, η φασαρία που γίνεται είναι πολύ συνηθισμένη. Δεν είναι πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα ήταν η τελευταία», τόνισε η γειτόνισσα της 50χρονης.

Στο «Live News» μίλησε και μία φίλη της 50χρονης, η οποία μάλιστα εξιστόρησε και ένα περιστατικό και σημείωσε ότι η Ελισάβετ φοβόταν τα σκυλιά.

«Είχα έρθει μία φορά εδώ κι ήταν η Ελισάβετ με μία κοινή μας φίλη και κάθονταν πάνω στο μπαλκονάκι. Ανέβηκα και τις ρώτησα: ‘Γιατί είστε εδώ και δεν είστε κάτω στον κήπο τέτοια ωραία μέρα σε τέτοιο κήπο και μου απάντησε η Ελισάβετ: ‘Κυκλοφορούν εδώ από δίπλα κάποια σκυλιά που βγαίνουν από ένα σπίτι και φοβάμαι μην ορμήξουν στη σκυλίτσα της φίλης μας’. Συζητώντας είπαμε ότι βγαίνουν τα σκυλιά και προκαλούν διάφορα προβλήματα και κάποιες επιθέσεις. Η Ελισάβετ πάντα τα φοβόταν τα σκυλιά. Απλά έληξε εκεί η συζήτηση», είπε χαρακτηριστικά.

«Σπουδαίο πρόσωπο και εθελόντριας»

Μάλιστα έκανε λόγο για μία γυναίκα που έτρεχε για όλους. «Αυτό το κορίτσι δεν έπρεπε να φύγει και δεν έπρεπε να φύγει έτσι. Αν και όλοι πιστεύουμε ότι δεν έχει φύγει, η Ελισάβετ ήταν ένας άνθρωπος που το μόνο που ήξερε ήταν να προσφέρει, γεννήθηκε για να προσφέρει, οι πράξεις της τα λένε όλα και θα μας καθοδηγεί από εκεί πάνω. Βοήθησε πάρα πολύ κόσμο που σήμερα κλαίει γι’ αυτό το κορίτσι», είπε ακόμα.

Συγγενής 50χρονης ανέφερε: «Ήταν ένα κορίτσι διαμάντι. Ένας τιτάνας του εθελοντισμού, σήκωσε στην πλάτη της κακοποιημένες γυναίκες. Είναι πολύ σπουδαίο πρόσωπο εδώ στο χωριό μας να ξέρετε».

Φίλοι της μιλάνε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. «Ήταν η χαρά της ζωής… ήταν η αγάπη προσωποποιημένη. Ήταν ο άνθρωπος του ‘προσφέρω’, η αγάπη δεν ξοδεύεται».

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024