Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 34χρονης Χρυσάνθης μετά από 10 μέρες

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 34χρονης Χρυσάνθης μετά από 10 μέρες

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» υπογραμμίζει ότι θα βρίσκεται κοντά στην 34χρονη και την οικογένειά της από τη Θεσσαλονίκη για οτιδήποτε χρειαστεί

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 34χρονης Χρυσάνθης Μ. που είχε εξαφανιστεί από τις 1η Δεκεμβρίου από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Όπως σημειώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» ευαισθητοποιημένος πολίτης αναγνώρισε την 34χρονη και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017».

«Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή και η κινητοποίηση των πολιτών»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Από το «Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζεται ότι σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας.

«Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή και η κινητοποίηση των πολιτών αλλά και η σύμπραξη όλων των δυνάμεων για τον έγκαιρο εντοπισμό των συνανθρώπων μας που αγνοούνται και η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

Τέλος, το «Χαμόγελο του Παιδιού», υπογραμμίζει ότι θα βρίσκεται κοντά στην 34χρονη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Η περιπέτεια της Μουχταροπούλου Χρυσάνθης, 34 ετών, έληξε σήμερα, 11/12/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Υπενθυμίζουμε ότι στις 03/12/2023, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σήμερα, 11/12/23, ευαισθητοποιημένος πολίτης αναγνώρισε την Μουχταροπούλου Χρυσάνθη και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017». Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή και η κινητοποίηση των πολιτών αλλά και η σύμπραξη όλων των δυνάμεων για τον έγκαιρο εντοπισμό των συνανθρώπων μας που αγνοούνται και η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Tο Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μουχταροπούλου Χρυσάνθη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024