Τραγωδία στη Λάρισα όπου ένας 59χρονος μετανάστης βρέθηκε νεκρός σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, με τον οδηγό να αγνοεί το σήμα τους και να ξεκινά καταδίωξη.
Ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν επτά μετανάστες, εκ των οποίων ο ένας νεκρός στο πορτ μπαγκάζ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο νεκρός μετανάστης έφερε τραύματα στο πρόσωπο και στο κορμί του, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.
Ο οδηγός του οχήματος αναζητείται.
30 μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραλίας της Αγιάς
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, σε παραλία σε περιοχή του Δήμου Αγιάς Λάρισας, εντοπίστηκαν ακόμη 30 μετανάστες.
Όπως προέκυψε, βραδινές ώρες της 10ης Δεκεμβρίου άγνωστοι δράστες-διακινητές μετέφεραν τους προαναφερόμενους μετανάστες με σκάφος στο σημείο αποβίβασής τους, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας