Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Έσκαψαν τρύπα και βγήκαν» λέει ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη – Τι καταγγέλλει φίλη της

«Έσκαψαν τρύπα και βγήκαν» λέει ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη – Τι καταγγέλλει φίλη της

«Ήταν σωστά τα μέτρα, τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά, ήταν απλώς φύλακες του σπιτιού» λέει ο δικηγόρος του 37χρονου που συνελήφθη για τη θανατηφόρα επίθεση των τσοπανόσκυλων στην 50χρονη

Ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, ότι τα σκυλιά ήταν σωστά εκπαιδευμένα και βγήκαν από την περίφραξη του σπιτιού από μια τρύπα που άνοιξαν και δεν θα μπορούσε να την αντιληφθεί ο 37χρονος ιδιοκτήτης τους, υποστήριξε ο δικηγόρος του 37χρονου που συνελήφθη για τη θανατηφόρα επίθεση σκυλιών στην 50χρονη στη Νεοχωρούδα της Θεσσαλονίκη.

Ο 37χρονος συνελήφθη χθες, λίγη ώρα μετά το σοκαριστικό περιστατικό και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα, στον εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

«Είναι συντετριμμένος. Εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον χαμό της» είπε ο δικηγόρος του 37χρονου, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Η περίφραξη ήταν σωστή και τα μέτρα σωστά»

«Τα σκυλιά τα είχε στην αυλή του περιφραγμένα. Η περίφραξη ήταν ύψους δύο μέτρων, ήταν σωστή και τα σκυλιά ήταν ασφαλή. Δυστυχώς χωρίς να το αντιληφθεί τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον φράχτη, απ’ όπου διέφυγαν. Τα σκυλιά ήταν επιβλεπόμενα».

«Στον χώρο (σ.σ. της αυλής του ιδιοκτήτη) έπρεπε να υπάρχει περίφραξη, όπως έχουν οι ιδιοκτήτες σκυλιών. Ήταν σωστά τα μέτρα, τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά, ήταν απλώς φύλακες του σπιτιού» υποστήριξε, λόγω των «συχνών διαρρήξεων στην περιοχή»

« Ήταν εκπαιδευμένα από εκπαιδευτή και είχαν σωστή συμπεριφορά. Δεν ήταν υποχρεωμένος ο ιδιοκτήτης να έχει δεμένα τα σκυλιά εντός του σπιτιού» τόνισε ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη των σκυλιών.

«Η Αστυνομία έλεγξε την περίφραξη και διαπίστωσε ότι στο πλάι της που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό είχαν ανοίξει τρύπα με διάμετρο 30 εκατοστών. Μία πολύ μικρή τρύπα που δεν θα μπορούσε να αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης. Η πόρτα ήταν κλειστή, προφανώς διέφυγαν τα σκυλιά από εκείνη την τρύπα που δεν μπορούσε να αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης» υπογράμμισε.

«Έχει άγρια σκυλιά τριγύρω» – Τι είχε πει η 50χρονη σε φίλη της

Την ίδια ώρα, φίλη της 50χρονης, με ανάρτησή της στο Facebook συγκλονίζει για τον άδικο χαμό της.

Όπως λέει, η 50χρονη είχε εκφράσει φόβους για την παρουσία των «άγριων σκυλιών» όπως τα χαρακτήρισε, κοντά στο σπίτι της.

«Γιατί κορίτσι μου?…μην αφήσεις το σκυλάκι στην αυλή… πάμε επάνω, μου είπες, την τελευταία φορά που ήρθα σπίτι σου… έχει άγρια σκυλιά τριγύρω… είπες… Ελισάβετ Κουζιώρτη γιατί???» συγκλονίζει η φίλη της 50χρονης που κατασπαράχτηκε από τα σκυλιά του γείτονα.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024