Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφη Σαρρή: Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις

Έφη Σαρρή: Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις

Η λαϊκή τραγουδίστρια κάνει μια αναδρομή στις σχέσεις της αλλά και πώς επιλέγει να γιορτάζει τα Χριστούγεννα.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η Έφη Σαρρή. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως της αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά τα έχει συνδυάσει με τη δουλειά. Από τις ωραιότερες εκπλήξεις που της έχουν κάνει είναι να βρίσκεται με πολλούς φίλους και να πέφτουν μέσα… στην πισίνα.

Τα Χριστούγεννα

«Δεν συνηθίζω να στολίζω χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά κάποιες γωνίες του σπιτιού. Δεν έχω πάρει ποτέ χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι μου», είπε.

Ποιο ήταν το ωραιότερο δώρο που της έχουν κάνει;

«Το ωραιότερο δώρο που μου έχουν κάνει τα Χριστούγεννα είναι ένα σπορ αυτοκίνητο. Δεν ήταν απο θαυμαστή, δεν είμαι και η… Μαντόνα. Δεν συνηθίζω να κάνω δώρα, το θεωρώ γρουσουζιά, μόνο δέχομαι. Δεν νομίζω ότι οι άντρες χρειάζονται δώρα, οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες. Ο άντρας είναι πιο… μπρουτάλ για να του πάρεις δώρο. Ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο δώρο που είχα λάβει ήταν ένα δαχτυλίδι πολλών καρατίων».

Οι επιλογές στην προσωπική ζωή

«Είχα ζητήσει από τον ah Βασίλη έναν κούκλο μεγάλο και μου τον έφεραν. Πλέον δεν με ενδιαφέρουν οι κούκλοι, αλλά τα κουκλίστικα μυαλά. Ένας κούκλος ποτέ δεν ήταν η προτεραιότητά μου, πάντα κοίταζα τον χαρακτήρα. Έχω υπάρξει σε σχέση με γνωστό άτομο και δεν το μάθατε ποτέ», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

«Η φιλοσοφία που έχω είναι πως όλα τα παιδιά του κόσμου είναι και δικά μας. Μπορώ να προσφέρω αγάπη και χαρά σε παιδιά που δεν τα έχω γεννήσει εγώ. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που δεν έχω κάνει δικά μου παιδιά, δεν θα μπορούσα να το υπηρετήσω», κατέληξε η Έφη Σαρρή.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024