Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Σφορδές καταιγίδες στο Τενεσί - Έξι νεκροί

ΗΠΑ: Σφορδές καταιγίδες στο Τενεσί – Έξι νεκροί

Η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε περίπου 86.000 νοικοκυριά στην πολιτεία - Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης

Ανεμοστρόβιλοι και σφοδρές καταιγίδες έπληξαν χθες, Σάββατο, την αμερικανική πολιτεία του Τενεσί στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον έξι ανθρώπους και προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε κατοικίες καθώς και βλάβες στην ηλεκτροδότηση, σύμφωνα με τις αρχές.

Τρεις από τους θανάτους σημειώθηκαν σε βόρειο προάστιο του Νάσβιλ, πρωτεύουσας αυτής της πολιτείας των νοτιοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών.

Το γραφείο διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων του Νάσβιλ δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες στις οποίες εικονίζονται ξεριζωμένα δένδρα και κατεστραμμένα σπίτια.

Νεκρούς, βλάβες στην ηλεκτροδότηση και άλλες σοβαρές ζημιές άφησαν πίσω τους ανεμοστρόβιλοι

Η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε περίπου 86.000 νοικοκυριά

Παιδί ανάμεσα στα θύματα

«Δυστυχώς μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τρεις θάνατοι λόγω της κακοκαιρίας στο Νέσμπιτ Λέιν», ανακοίνωσε το γραφείο μέσω της πλατφόρμας X.

Ένας ανεμοστρόβιλος έπληξε το Κλάρκσβιλ, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας, προκαλώντας επίσης θύματα.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δύο ενήλικες και ένα παιδί», ανέφεραν οι αρχές της πολιτείας Μοντγκόμερι σε ανακοίνωσή τους, προσθέτοντας πως «23 άτομα νοσηλεύονται».


Οι πρώτες ομάδες διασωστών «εξακολουθούν να βρίσκονται στη φάση της έρευνας και διάσωσης μετά την καταστροφή αυτή», έκαναν γνωστό οι αρχές και ζήτησαν από τους κατοίκους να μην βγαίνουν χωρίς λόγο στους δρόμους.

Εξάλλου η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε περίπου 86.000 νοικοκυριά στην πολιτεία, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο PowerOutage.us.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024