
ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Μπάμπα, μέρος του προγράμματος για Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκη
Ο Αφρικανός μπακ προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά μετά από δύο εβδομάδες – Ανεβάζουν ρυθμούς Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης.
Ακόμη μία ημέρα στην… δουλειά για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με την τακτική να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τους ποδοσφαιριστές του, να σκέπτονται ήδη το ματς με την Ελσίνκι (14/12, 19:45 – Τούμπα), για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League.
Τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου ο Αφρικανός μπακ.
Παιχνίδι το οποίο ναι μεν δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ, έπειτα από το «διπλό» στη Φρανκφούρτη και την κατάληψη της πρώτης θέσης του 7ου γκρουπ, ωστόσο υπάρχει στη μέση το γόητρο, το πρεστίζ και το… οικονομικό.
Στην σημερινή (10/12) προπόνηση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ άρχισαν το πρόγραμμα τους με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στην συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι κατοχής, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.
Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Ραχμάν Μπάμπα να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες. Επιπλέον, οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος τους προγράμματος. Την Δευτέρα (11/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι κατοχής, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.
Ο Μπάμπα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Α.Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος τους προγράμματος. Την Δευτέρα (11.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Γεωργιάδης: Επιχειρεί να θολώσει τα νερά για τις διώξεις των 4 γαλάζιων βουλευτών – Στοχοποιεί εκ νέου την Κοβέσι
- ΖΟRΜΠΑΣ: Λόγια και Εικόνες – Στο μυαλό του Νίκου Καζαντζάκη μέσα από τα μάτια του Soloύp
- ΕΛΑΣ για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρώτη φορά βλέπουμε οι ληστές να απαιτούν συγγνώμη από τα θύματά τους
- Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την απώλεια του Επίτιμου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη – Σπυρίδωνα Τέντε
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Συγγνώμη» απαιτεί ο Μητσοτάκης και βλέπει «αθλιότητες» πίσω από το «γαλάζιο» σκάνδαλο

