Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη: «Αυτό είναι το τέλος;»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη: «Αυτό είναι το τέλος;»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε για το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο και λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου με αφορμή την διπλή θεατρική του παρουσία την τρέχουσα σεζόν.

Μέσα σε όλα ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε από καρδιάς για την πίστη στον Θεό και το ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

«Πιστεύω και δεν πιστεύω, δηλαδή για μένα δεν έχει μεγάλη σημασία αν πιστεύουμε εμείς. Ή καμιά φορά λένε: «Πιστεύεις στον Θεό;». Μπορεί κανείς να πει ότι δεν ξέρω αν πιστεύω στον Θεό, αλλά σίγουρα ο Θεός πιστεύει σε εμάς. Δηλαδή, θέλω να πω, για μένα δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία να αναλώσει κανείς σκέψη αν υπάρχει μεταφυσική, αν υπάρχει τηλεπάθεια, αν υπάρχει κάτι άλλο. Σημασία έχει ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι, ένα παραμύθι κι όταν συμβαίνουν πράηματα που επαληθεύουν την πραγματικότητα, πρέπει να τη χαιρόμαστε τη ζωή και να την απολαμβάνουμε», σημείωσε αρχικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στον Θεό.

Σου έχει συμβεί κάποιο θαύμα; Να έχεις σωθεί από του «χάρου τα δόντια»;

Ναι, αυτό οφείλω να ομολογήσω ότι μου έχει συμβεί. Όταν «έφυγε» ο πατέρας μου, περίπου πριν από πέντε χρόνια, ενώ νόμιζα ότι δεν με έχει επηρεάσει πάρα πολύ, ότι είναι κάτι που το έχω κατανοήσει, καθώς αυτή είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Νομίζεις ότι μπορείς να το χειριστείς, αλλά πολύ φοβάμαι ότι στη δική μου περίπτωση καμιά φορά τα πράγματα λειτουργούν λίγο πιο «υπόγεια», χωρίς να το καταλαβαίνω.

Έπειτα από αυτή την οδυνηρή διαδικασία, οδηγούσα το αυτοκίνητο μου σε έναν επαρχιακό, ερημικό δρόμο και, χωρίς να το καταλάβω – δεν ξέρω καν πως συνέβη – έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που πήγαινε στον γκρεμό. Κάτω υπήρχε μια τεράστια χαράδρα, εκείνα τα δευτερόλεπτα ίσα που πρόλαβα να σκεφτώ «αυτό είναι το τέλος;». Ξαφνικά το αυτοκίνητο σταμάτησε σε μια αγριελιά που είχε φυτρώσει στα πλαϊνά του γκρεμού κι έκατσε στον κορμό της αγριελιάς! Δέκα εκατοστά και θα είχα πέσει στον γκρεμό.

Πιστεύεις πως το ότι σώθηκες ήταν κάτι μεταφυσικό, ίσως η «παρουσία» του πατέρα σου, ή θαύμα;

Μπορεί να ήταν όλα αυτά μαζί.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024