Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Πραγματική απειλή μιας απευθείας σύγκρουσης Ρωσίας - ΝΑΤΟ βλέπει ο Μεντβέντεφ

Ρωσία: Πραγματική απειλή μιας απευθείας σύγκρουσης Ρωσίας – ΝΑΤΟ βλέπει ο Μεντβέντεφ

«Για νέα ποτάμια αίματος» κάνει λόγο ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναφερόμενος στους νέους πόρους που διεκδικεί ο Τζο Μπάιντεν «ώστε πάση θυσία να συνεχίσουν τις μπίζνες του πολέμου».

Ποτέ μετά την κρίση των πυραύλων της Κούβας δεν υπήρχε τόσο πραγματική απειλή μιας απευθείας σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, η οποία θα μπορούσε να μετακυλήσει σ’ έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της Ντμίτρι Μεντβέντεφ (φωτογραφία αρχείου από Sputnik/Valentin Yegorshin via Reuters, επάνω).

«Αξεστοι εκβιασμοί, η αδιάκοπη υστερία και τα άγρια υπονοούμενα εναντίον μας»

«Πρόκειται για ένα νέο φαινόμενο στον αμερικανικό πολιτικό διάλογο, που δημιουργήθηκε από την ανώνυμη εταιρεία “Τζο, Χάντερ και Σια”. Μπροστά τους ελλοχεύει η προοπτική της ψήφου δυσπιστίας (η οποία είναι απίθανη) και της εκλογικής ήττας (η οποία είναι πολύ πιθανή). Εξ ου και οι άξεστοι εκβιασμοί, η αδιάκοπη υστερία και τα άγρια υπονοούμενα εναντίον μας», γράφει ο κ. Μεντβέντεφ.

«Μπίζνες του πολέμου»

Ο ίδιος εκτιμά ότι η προεδρική διοίκηση Μπάιντεν θα εξασφαλίσει τους απαιτούμενους πόρους που διεκδικεί, είτε τώρα είτε με τη νέα χρονιά, «ώστε πάση θυσία να συνεχίσουν τις μπίζνες του πολέμου. Και γι’ αυτά τα λεφτά θα κυλήσουν νέα ποτάμια αίματος, την ευθύνη για τα οποία φέρει η οικογένεια Μπάιντεν και όλα τα αποβράσματά τους, οι οπαδοί του Μπαντέρα».

Αναφέρεται στον ουκρανό εθνικιστή Στεπάν Μπαντέρα, συνεργάτη των γερμανών ναζί κατά την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος θεωρείται «εθνικός ήρωας» στην Ουκρανία, αλλά χαρακτηρίστηκε εγκληματίας πολέμου και σφαγέας χιλιάδων αθώων στη Σοβιετική Ενωση, οι μυστικές υπηρεσίες της οποίας τον δολοφόνησαν στη μεταπολεμική Γερμανία.

Πηγή: ΚΥΠΕ/alphanews.live

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024