Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αγγελική Νικολούλη: «Έχω χάσει κι εγώ το γάτο μου κι έχω τρελαθεί» - Η υπόθεση που την άγγιξε

Αγγελική Νικολούλη: «Έχω χάσει κι εγώ το γάτο μου κι έχω τρελαθεί» – Η υπόθεση που την άγγιξε

Μία υπόθεση άγγιξε ιδιαίτερα την Αγγελική Νικολούλη καθώς της θύμισε το προσωπικό της δράμα.

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η εκπομπή του MEGA «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής (8/12), καθώς μία υπόθεση άγγιξε ιδιαίτερα την παρουσιάστρια, Αγγελική Νικολούλη.

Το «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε με την υπόθεση της Ηλιάνας Τσάγκα, η οποία εξαφανίστηκε μαζί με το σκυλάκι της τον Οδυσσέα στο Χαλάνδρι στις 8 Αυγούστου.

Η  ηλικιωμένη γυναίκα ξεκίνησε από την οδό Σητείας για την καθημερινή της βόλτα με το σκυλάκι της, ράτσας μαλτέζ και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της και είναι σαν να «άνοιξε η γη» και την κατάπιε.

«Είναι βάρβαρο να χάνεις το κατοικίδιο, δένεσαι»

Η υπόθεση επηρέασε συναισθηματικά την Αγγελική Νικολούλη, η οποία δεν μπορούσε να διανοηθεί πώς γίνεται να χάθηκε τόσο ένας άνθρωπος όσο και ένα σκυλάκι. Μάλιστα χαρακτήρισε «πολύ βάρβαρο» αν κάποιος έκανε κάτι κακό τόσο στη γυναίκα όσο και στο τετράποδο και γι’ αυτό δεν επέστρεψε σπίτι.

Η εξαφάνιση επηρέασε συναισθηματικά την παρουσιάστρια, καθώς όπως αποκάλυψε λίγο πριν το τέλος της εκπομπής έχει χάσει κι η ίδια εδώ και λίγες ημέρες το δικό της κατοικίδιο, τον γάτο της.

«Το σκυλάκι να μην γυρίζει πίσω. Ποιος θα κάνει κακό σε σκυλάκι. Είμαι κι εγώ φορτισμένη συναισθηματικά γιατί έχω χάσει κι εγώ το γάτο μου αυτές τις μέρες κι έχω τρελαθεί», είπε χαρακτηριστικά.






«Δένεσαι με ένα κατοικίδιο. Εδώ έχασες άνθρωπο αλλά είχε και το σκυλάκι της μαζί. Δεν γύρισε ούτε η ίδια, ούτε το σκυλί. Ποιος να τους κάνει κακό, τους εξαφάνισε και τους δύο; Είναι πολύ βάρβαρο αυτό. Πονάει», προσέθεσε.

«Μην μου το θυμίζεις»

Τότε ο Θανάσης Κατερινόπουλος θέλησε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα και αστειεύτηκε λίγο λέγοντας πως: «Εσείς έχετε το μέσον. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην κυρία Νικολούλη

«Είναι βάρβαρο να χάνεις το κατοικίδιο, δένεσαι. Τον έχω χάσει κι εγώ, μην μου το θυμίζεις», κατέληξε η Αγγελική Νικολούλη.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024