Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
4 βιβλία για μαγικά Χριστούγεννα

4 βιβλία για μαγικά Χριστούγεννα

Επειδή τα Χριστούγεννα είναι μερικές μέρες μακριά, επιλέγουμε τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά τις πιο cozy στιγμές του χρόνου.

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να περνάτε τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, χαλαρώνοντας δίπλα στο στολισμένο σας δέντρο και διαβάζοντας τα αγαπημένα σας βιβλία, μόνοι σας, παρέα με τους αγαπημένους σας ή και με… τα παιδιά;

Ειδικά εάν αγαπάτε την ανάγνωση βιβλίων, οι γιορτινές ημέρες μας δίνουν την πολύτιμη ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να διαβάσουμε λίγο περισσότερο.

Τώρα μάλιστα, είναι η κατάλληλη περίοδος να προετοιμαστείτε και να κάνετε τις αγορές σας, επιλέγοντας βιβλία τόσο για εσάς όσο και για τους αγαπημένους σας.

Θα τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε βιβλία ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Αν δεν ξέρετε τι δώρο να διαλέξετε για τους αγαπημένους σας, σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.

Στην κατάλληλη επιλογή βιβλίων θα σας βοηθήσουμε και εμείς με κάποιες top επιλογές που ξεχωρίσαμε:

Φιλαράκια, Εραστές Και Το Μεγάλο Φριχτό Πράγμα

 Απρίλιος 2023.«Γεια, λέγομαι Μάθιου, αν και ίσως εσείς να με ξέρετε με άλλο όνομα. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Μάτυ. Και κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός».

Έτσι ξεκινάει η καθηλωτική ιστορία του καταξιωμένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι, που μας παίρνει μαζί του στο ταξίδι του από την παιδική του φιλοδοξία για φήμη ως την εξάρτηση και την απεξάρτηση, συστήνοντάς μας, καθ’ οδόν, τον πεντάχρονο Μάθιου, ο οποίος ταξίδευε από το Μόντρεαλ στο Λος Άντζελες, μεταξύ των χωρισμένων γονιών του· τον δεκατετράχρονο Μάθιου, ο οποίος ήταν τενίστας εθνικής εμβέλειας στον Καναδά· και τον εικοσιτετράχρονο Μάθιου, ο οποίος εξασφάλισε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που ήθελαν οι πάντες, στον πιλότο μιας σειράς για την οποία μιλούσαν οι πάντες, και που τότε λεγόταν Φιλαράκια σαν κι εμάς…

Διηγούμενος μια απίθανη ιστορία όπως μόνο ο ίδιος θα μπορούσε, ο Μάθιου Πέρι φέρνει στο προσκήνιο τη διαλυμένη οικογένεια που τον μεγάλωσε, τον πόθο για αναγνώριση που τον έκανε διάσημο, και το κενό μέσα του που δεν μπορούσε να γεμίσει ακόμη κι όταν τα μεγαλύτερα όνειρά του έγιναν πραγματικότητα.

Περιγράφει επίσης τη γαλήνη που έχει βρει στη νηφαλιότητα και πώς νιώθει για τη σαρωτική επιτυχία που έχουν γνωρίσει παντού «Τα Φιλαράκια», διηγούμενος ιστορίες για τους συμπρωταγωνιστές του και για άλλα μεγάλα αστέρια που γνώρισε στην πορεία του.

Ειλικρινής, συνειδητοποιημένος, και με το μοναδικό του χιούμορ, ο Πέρι εξιστορεί γλαφυρά τη μακρόχρονη πάλη του με τις εξαρτήσεις και τις αιτίες που τις τροφοδοτούσαν, παρά το γεγονός ότι έμοιαζε να έχει κατακτήσει τα πάντα.

Ο Δήμιος του Φθόνου

Το βιβλίο Ο δήμιος του φθόνου αποτελεί την πρώτη προσπάθεια στην Ελλάδα να γραφτεί ένα βιβλίο υπό το πρίσμα της σχεσιακής ψυχανάλυσης και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό εγχειρίδιο διδαχής της σχεσιακής ψυχανάλυσης από ψυχαναλυτικά ινστιτούτα, πανεπιστημιακά ιδρύματα αλλά και ψυχοθεραπευτικούς οργανισμούς που εκπαιδεύουν στην ομαδική ανάλυση και στα ομαδικά δυναμικά.

Ο συγγραφέας, με το παρόν βιβλίο αποκρυσταλλώνει τον τρόπο που σκέφτεται ως κλινικός θεραπευτής για το άτομο, τη δυάδα, την τριάδα, την οικογένεια, την ομάδα, τη μεγάλη ομάδα, την κοινωνία, τις διεθνικές σχέσεις και τις σχέσεις μεταξύ οργανισμών.

Ο Δήμιος του Φθόνου

Αποτελεί απάντηση σε ένα από τα βιβλία που έχει καθορίσει την κλινική του πράξη και θεωρητική του οπτική, τον Δήμιο του Έρωτα του Irvin Yalom.

Παραθέτωνται περιπτώσεις συναφείς με αυτές που παρουσιάζονται στο βιβλίο του Yalom και περιγράφονται περιπτώσεις όπου η επένδυση προς το αντικείμενο σχετίζεται με θαυμασμό και ταυτόχρονα μίσος ή/και ανάγκη καταστροφής του αντικειμένου? δηλαδή, περιπτώσεις όπου το προεξάρχον συναίσθημα ήταν ο φθόνος.

Το κουτί των Χριστουγέννων

Το κουτί των Χριστουγέννων θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την δική σας ξεχωριστή οικογενειακή παράδοση,  που µπορεί να χρησιµοποιείται κάθε χρόνο. Προσθέστε το όνοµα του παιδιού πάνω στο κουτί και γεµίστε το µε διάφορα δωράκια περιµένοντας τον ερχοµό του Αϊ-Βασίλη.

Με µια κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία, αποσπώµενες φιγούρες για παιχνίδι, αυτοκόλλητα γράµµατα και άλλα γιορτινά αντικείµενα, αυτό το κουτί θα γίνει ο αγαπηµένος θησαυρός των παιδιών στις γιορτές.

Διαθέτει 11 αποσπώµενες φιγούρες, αποσπώµενο µαγικό κλειδί του Αϊ-Βασίλη και κορδέλα, αυτοκόλλητα για να βάλετε το όνοµα του παιδιού στο κουτί, αυτοκόλλητο για να σφραγιστεί ο φάκελος, κρεµαστάρια πόρτας για χρωµατισµό  και γράµµα από τον Αϊ-Βασίλη και φάκελος.

Οι Πανθέοι

«Δεκαπέντε κι απάνω χρόνια χρειάστηκε ο Tάσος Aθανασιάδης για να φέρει σε άξιο πέρας αυτό το συγγραφικό άθλημα που θα πρέπει να του εξασφαλίσει μια θέση ολότελα ξεχωριστή και ειδική μέσα σε ολόκληρη τη νεοελληνική πεζογραφία… δεν υπάρχει παρόμοια περίπτωση μυθιστορήματος μακράς πνοής στη λογοτεχνία μας.

Mα ούτε και παρόμοια πρόθεση να δοθεί ένα μυθιστόρημα-ποταμός μέσα από την ιστορία μιάς χαρακτηριστικής οικογένειας, των Πανθέων, η κοινωνική, ψυχολογική και ιστορική Eλλάδα των πρώτων σαράντα χρόνων του αιώνα μας». ANTPEAΣ KAPANTΩNHΣ

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024