Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πήρε τη ματσάρα με τη Λούτον η Άρσεναλ (4-3)

Πήρε τη ματσάρα με τη Λούτον η Άρσεναλ (4-3)

Ο Ντέκλαν Ράις με γκολ στο 90′ + 7′ κόντρα στη Λούτον έκανε το τελικό 4-3 εξασφαλίζοντας το τρίποντο για την Άρσεναλ – Με το 9ο φετινό του γκολ, ο Χουάνγκ Χι-Τσαν οδήγησε την Γουλβς στη νίκη επί της Μπέρνλι

Με αυτή την Άρσεναλ, τίποτα δεν τελειώνει αν δεν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης. Ο Ντέκλαν Ράις με γκολ στο 90′ + 7′ στην έδρα της Λούτον διαμόρφωσε το τελικό 4-3 εξασφαλίζοντας όλους τους βαθμούς για την ομάδα του και… λυτρώνοντας τον Ράγια για τα δύο πολύ μεγάλα λάθη που είχε κάνει σε γκολ των νεοφώτιστων. Μαρτινέλι (20′), Χεσούς (60′) και Χάβερτζ (75′) τα υπόλοιπα γκολ των «κανονιέρηδων».

Για τη νεοφώτιστη που λίγο έλειψε να βάλει σε… μπελάδες την Άρσεναλ σκόραραν οι Όσο (25′), Αντεμπάγιο (47′) και Μπάρκλεϊ (59′).

Χι-Τσαν λαμπρός οδηγεί τη Γουλβς

Με το 9ο φετινό του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Χουάνγκ Χι – Τσαν οδήγησε την Γουλβς σε πολύ σημαντική νίκη επί της Μπέρνλι με 1-0. Η ομάδα του Ο’Νιλ άρχισε είχε σε καλή μέρα τους Σαράμπια και Σεμέδο για να δημιουργηθούν απειλητικές καταστάσεις. Στο 43ο λεπτό ο Μπεργκ έκανε το λάθος, ο Βιτίνα βρήκε τον Χουάνγκ Χι – Τσαν κι εκείνος με το 9ο φετινό του γκολ έκανε το 1-0.

Η Μπέρνλι μπήκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένη να κυνηγήσει την ισοφάριση και να εξαντλήσει τα περιθώρια να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Όμως τα δικά της λάθη επέτρεπαν στην Γουλβς να γίνεται ξανά επικίνδυνη.

Όσο κι αν οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να πιέσουν με το φινάλε να πλησιάζει στο «Μολινό», δεν πέτυχαν τίποτα και η Γουλβς πανηγύρισε το «τρίποντο».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024