Αρκετές φορές έχουμε δει στο ποδόσφαιρο τους οπαδούς των ομάδων να εκφράζουν την οργή τους για τα αρνητικά αποτελέσματα. Άλλοτε θα φωνάξουν κάποια χυδαία συνθήματα, άλλοτε θα φτάσουν μέχρι την πόρτα του προπονητικού κέντρου για να διαμαρτυρηθούν η θα απέχουν από τις εξέδρες.
Ωστόσο ο τρόπος που επέλεξαν οι οπαδοί της Μπαϊα να ταρακουνήσουν τους παίκτες της ομάδας τους, με σκοπό να σώζουν την σεζόν δεν έχει προηγούμενο.
Πιο συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί λοιπόν της βραζιλιάνικης ομάδας έστειλαν σακούλες… πτωμάτων με φωτογραφίες των παικτών και των μελών του τεχνικού τιμ κολλημένες πάνω σε αυτές.
Στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα πως αν ο σύλλογος υποβιβαστεί τότε θα βρεθούν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις.
Η Μπαϊα βρίσκεται στο -1 από την σωτηρία και χρειάζεται να κερδίσει και να ελπίζει ότι θα σκοντάψει η Σάντος ή η Βάσκο, που αντιμετωπίζουν τη Φορταλέζα και την Red Bull Bragantino αντίστοιχα.
Μένει να δούμε αν αυτή η ακραία τακτική θα πιάσει τόπο…
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.