
Κατακλυσμός στην Εύβοια – Πλημμύρισαν οι δρόμοι
Έντονη βροχόπτωση και καταιγίες στη βόρεια Εύβοια
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει ξανά περιοχές της Εύβοιας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται στο νησί το βράδυ της Τρίτης.
Όπως φαίνεται στο βίντεο του evima.gr, ισχυρή καταιγίδα χτυπά περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα στις Ροβιές του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, με τη δημοτική αρχή να βρίσκεται σε επιφυλακή και να ανησυχεί για τις συνέπεις της κακοκαιρίας, αν συνεχιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Σφοδρές καταιγίδες
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός, η οποία θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας, από το βράδυ της Τρίτης (5/12) και από τα δυτικά μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (6/12).
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εκδόθηκε από την ΕΜΥ στις 2/12 και επικαιροποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να χτυπήσουν την Εύβοια.

Πλημμύρισαν δρόμοι και πεζοδρόμια στη βόρεια Εύβοια
Ειδικότερα, από το βράδυ η κακοκαιρία θα πλήξει το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο, ενώ στη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την ανατολική Στερεά – συμπεριλαμβανομένης της Αττικής – την Εύβοια, τις Σποράδες και τις δυτικές Κυκλάδες.
Την Τετάρτη (6/12) θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, και την Εύβοια τις πρωινές ώρες.
Στη Θεσσαλία, η κακοκαιρία αφορά κυρίως στα ανατολικά τμήματα, ενώ ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίφες θα πλήξουν τις Σποράδες, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία), τις Κυκλάδες και την Κρήτη έως το απόγευμα και, από το πρωί και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
- Έπος: Με τον Μπαρτζώκα στο… πέτο, εμφανίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δείπνο της ΚΑΕ (pics)
- Δανάη Μπάρκα: «Δεν έχω στείλει προσκλητήρια, δεν έχω πάει για το νυφικό, είμαι ανοργάνωτη»
- Δήμος Σερρών: Συνεχίζεται η αποκομιδή των επικίνδυνων συσκευασιών φυτοφαρμάκων
- Δήμος Πάρου: Ζητάει έργα προστασίας του Δρυού Πάρου από κατολισθήσεις και θαλάσσια διάβρωση
- UEFA Conference League: Κρίσταλ Πάλας και Ράγιο Βαγιεκάνο κοντράρονται στον τελικό για μια θέση στην Ιστορία
- Greece Is One of the World’s Hottest Climate Crisis Hot Spots



