Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία 24 ωρών - Πώς θα εξελιχθεί, ποιες περιοχές θα πλήξει

Κακοκαιρία 24 ωρών – Πώς θα εξελιχθεί, ποιες περιοχές θα πλήξει

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής (3/12), έως και τη Δευτέρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση στην ανατολική και νότια χώρα από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) […]

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής (3/12), έως και τη Δευτέρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση στην ανατολική και νότια χώρα από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023).

Καταιγίδες και αρκετοί κεραυνοί

Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται

Α. Από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).

Β. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Μεταφορά σκόνης από την Αφρική

Σύμφωνα με το meteo.gr την Κυριακή προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στο Ιόνιο, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στη Θράκη, ενώ μετά το απόγευμα τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024