Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:00).

Χωρίς εκπλήξεις από τον Αλμέιδα, με Τσούμπερ και Μάνταλο στην επίθεση

Ο Αθανασιάδης ξεκινά για την Ένωση στο τέρμα, με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να είναι η τετράδα στην άμυνα. Σιμάνκσι, Πινέδα θα είναι στον άξονα, ο Ελίασον δεξιά στην επίθεση, ο Γκατσίνοβιτς αριστερά και ο Μάνταλος με τον Τσούμπερ θα είναι στην επίθεση.

Στον πάγκο: Γκίνης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Ραντόνια, Άμραμπατ, Πόνσε, Πιζάρο και Ζίνι.

Άρης: Με Τζούρασεκ κόντρα στην ΑΕΚ 

Ο Νέβεν Τζούρασεκ είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Κροάτης μέσος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Βερστράτε, ως παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ.

Ο Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν στα χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Παναγίδης στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.