Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Για εμένα θα είναι αρκετά συναισθηματική η φόρτιση να βρεθώ στην έδρα της Εφές»

Αταμάν: «Για εμένα θα είναι αρκετά συναισθηματική η φόρτιση να βρεθώ στην έδρα της Εφές»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Τουρκία.

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Τουρκία και την αναμέτρηση με της Εφές Ανατολού (5/12, 19:30).

Ο Τούρκος τεχνικός, παραδέχτηκε πως υπάρχει… συναίσθημα στην επιστροφή του στην έδρα της Εφές ως αντίπαλος αλλά δεν παραβλέπει το καθήκον του προς τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Έχω ωραίες αναμνήσεις με την Εφές. Με όλο το σταφ, τους παίκτες, τον πρόεδρο, τους φιλάθλους. Όμως τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχει ο επαγγελματισμός στη ζωή. Και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με τον Παναθηναϊκό. Για εμένα θα είναι αρκετά συναισθηματική η φόρτιση να βρεθώ εκεί ύστερα από την τόσο πετυχημένη περίοδο της καριέρας μου, όπως επίσης και για την ιστορία της Αναντολού Εφές. Θα είναι ωραία.

Μπορεί να έχουν αλλάξει το σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά οι παίκτες-κλειδιά είναι οι ίδιοι. Όπως ο Λάρκιν. Επίσης έφεραν τον Τόμπσον στη θέση του Μίτσιτς. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις απουσίες και τους τραυματισμούς που θα έχουν σε αυτό το ματς. Αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα μας απουσιάζουν εδώ και έναν μήνα οι Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου αλλά προσπαθούμε να καλύψουμε αυτές τις θέσεις.

Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς. Την περασμένη εβδομάδα χάσαμε στο Βελιγράδι και ήταν λυπηρό το πώς χάσαμε το ματς. Ένα παιχνίδι το οποίο αξίζαμε κερδίσουμε, παίξαμε τέλεια για 38 λεπτά αλλά κάναμε γελοία λάθη στα τελευταία δύο λεπτά. Η Εφές είχε την μεγαλύτερη ήττα της από τον Ερυθρό Αστέρα. Έχουμε διαβολοβδομάδα με δύο δύσκολα ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Δεν είχαμε τον χρόνο διότι μετά το ματς με την Παρτιζάν είχαμε το ματς πρωταθλήματος. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι και στο τακτικό κομμάτι στην Κωνσταντινούπολη. Έχουμε αρκετούς έμπειρους παίκτες οι οποίοι καταλαβαίνουν πώς να διαχειριστούν τις καταστάσεις στα τελευταία λεπτά. Χάσαμε τρία ματς με τον ίδιο τρόπο και ευτυχώς που το χάσαμε τώρα και όχι στο μέλλον και πιο συγκεκριμένα σε κάποιο ματς για τα playoffs ή στο Final Four».

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024