Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύφθηκαν τα τρόπαια του νικητή και του MVP του In-Season Tournament (pics)

Αποκαλύφθηκαν τα τρόπαια του νικητή και του MVP του In-Season Tournament (pics)

Το ΝΒΑ σε μια λαμπρή εκδήλωση, παρουσίασε τα τρόπαια για τη νικήτρια ομάδα In-Season Tournament, αλλά και για τον πολυτιμότερο παίκτη.

Το νέο τουρνουά του ΝΒΑ διεξάγεται για πρώτη φορά στα γήπεδα της Λίγκας με τη διοργανώτρια αρχή να παρουσιάζει τα τρόπαια λίγες ώρες πριν το τζάμπολ των προημιτελικών.

Αυτά είναι δύο και αποτελούνται από αυτό του νικητή του τουρνουά αλλά και του MVP στο Final Four.

Οι ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο είναι οι Ιντιάνα Πέισερς, Μπόστον Σέλτικς , Σακραμέντο Κινγκς, Νιου Όρλινς Πέλικανς, Μιλγουόκι Μπακς, Νιου Γιορκ Νικς, Λος Αντζέλες Λέικερς και Φοίνιξ Σανς. Υπενθυμίζεται πως ο τελικός θα γίνει από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου στο Λας Βέγκας.

Δείτε τα δύο τρόπαια:

Πρώτα αυτό του πολυτιμότερου παίκτη και στη συνέχεια του νικητή.

Αντετοκούνμπο: «Εκεί θα χαλάσω τα λεφτά από το In-Season Tournament» (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final Four του In-Season Tournament του ΝΒΑ, που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε τι θα κάνει το ατομικό χρηματικό έπαθλο που ίσως κερδίσει.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ό,τι γίνεται στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας. Δεν ξέρω, ίσως μείνω στο Βέγκας αν κερδίσουμε το τρόπαιο στο In-Season Tournament. Παίρνουμε και λεφτά αν κερδίσουμε ε; Θα παίξουμε λίγο Black Jack; Όχι. Θα πάω στη ρουλέτα και θα ποντάρω στο μαύρο για να διπλασιάσω τα λεφτά μου. Ή όχι, στο 34 κόκκινο. Δεν παίζω, αλλά τα ξέρω.

Είμαι ενθουσιασμένος. Ελπίζω να κερδίσουμε το παιχνίδι με τους Νικς και να πάμε στο Βέγκας και να έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για ένα τρόπαιο. Υπάρχει ενθουσιασμός και hype για το In-Season Tournament. Θα το δείτε κι εσείς στο επόμενο παιχνίδι. Αρκετοί ιδιοκτήτες θα είναι εδώ. Ίσως και κάποιοι διάσημοι. Ποτέ δεν ξέρεις. Πλέον έρχονται μόνο στο In-Season Tournament. Σάββατο βράδυ κόντρα στους Χοκς; Δεν τους νοιάζει. Αλλα θα είναι εδώ την Τρίτη

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024