Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Επιχείρησαν κλοπή μισού τόνου μεταλλικών βεργών από τον Flyover

Θεσσαλονίκη: Επιχείρησαν κλοπή μισού τόνου μεταλλικών βεργών από τον Flyover

Οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν από την ΕΛΑΣ και συνελήφθησαν, ενώ τοποθετούσαν τις μεταλλικές βέργες σε φορτηγό όχημα

Σχεδόν 500 κιλά μεταλλικές βέργες επιχείρησαν να κλέψουν τρεις Ρομά στη Θεσσαλονίκη από εργοτάξιο, όπου πραγματοποιούνται εργασίες για το Flyover.

Οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν από την ΕΛΑΣ και συνελήφθησαν, ενώ τοποθετούσαν τις μεταλλικές βέργες σε φορτηγό όχημα.

Πλήρωμα περιπολικού εντόπισε και συνέλαβε επ’ αυτόφωρο τους τρεις άνδρες

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, πλήρωμα περιπολικού εντόπισε και συνέλαβε επ’ αυτόφωρο τρεις Ρομά, να αφαιρούν πλήθος μεταλλικών βεργών, περίπου 500 κιλών, από χώρο εργασιών στην περιφερειακή οδό και να τις τοποθετούν σε ΙΧΦ αυτοκίνητο.

Στιγμιότυπο από τις εργασίες στον Flyover

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες και ελέγχους σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική είναι η δραστηριότητα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με τις εξειδικευμένες ομάδες δικυκλιστών «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ., αλλά και τα έμπειρα πληρώματα περιπολικών, οι οποίοι, το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη έξι (6) ατόμων, αποτρέποντας κλοπή δύο μοτοποδηλάτων στην περιοχή του κέντρου πόλης και αποδίδοντας κλοπιμαία από δύο περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, μεσημεριανές ώρες χθες (03-12-2023), αστυνομικοί ομάδας “Ζ” εντόπισαν, στην περιοχή του κέντρου πόλης, δύο νεαρούς ημεδαπούς να σπρώχνουν ισάριθμα μοτοποδήλατα και να προσπαθούν να διαφύγουν τρέχοντας στη θέα τους. Τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, αποτρέποντας την κλοπή των δικύκλων. Σημειώνεται ότι, το ένα εκ των κλεμμένων μοτοποδηλάτων αποδόθηκε ήδη στο νόμιμο κάτοχό του, ενώ γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και του ιδιοκτήτη του δεύτερου οχήματος.

Επιπλέον, νωρίτερα την ίδια ημέρα, πλήρωμα περιπολικού εντόπισε και συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τρείς ημεδαπούς, να αφαιρούν πλήθος μεταλλικών βεργών, περίπου (500) κιλών, από χώρο εργασιών στην περιφερειακή οδό και να τις τοποθετούν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Τέλος, ξημερώματα χθες (03-12-2023), πλήρωμα περιπολικού, κατά τη διάρκεια αστυνόμευσης του κέντρου πόλης, συνέλαβε ημεδαπό άντρα, ο οποίος, αφού διέρρηξε κατάστημα της περιοχής, αφαίρεσε από το εσωτερικό την ταμειακή μηχανή.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024