
Πιο… Electric δεν γίνεται: Η Θεοδωρίδου πήγε στο Έναστρον και μας χάρισε τη μουσική συνύπαρξη της χρονιάς!
Η Dream Team της διασκέδασης στην ίδια σκηνή για ένα μόνο βράδυ!
Το «Έναστρον» το απόλυτο place to be της Νυχτερινής Αθήνας, επισκέφθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου το βράδυ του Σαββάτου.
Εκεί που ο Χρήστος Μάστορας και οι MELISSES το no1 συγκρότημα της χώρας υποδέχονται τον κορυφαίο Έλληνα star, Σάκη Ρουβά κάθε Παρασκευή και Σάββατο και μας παρουσιάζουν την πιο φαντασμαγορική μουσική σύμπραξη, γεμάτη αστείρευτη ενέργεια και τεράστιες επιτυχίες.
Οι «Electric nights» της πόλης, υποδέχτηκαν τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον Σάκη Ρουβά και τον Χρήστο Μάστορα να κατεβαίνουν από το stage και να την οδηγούν στη σκηνή ανάμεσα σε ασταμάτητα χειροκροτήματα από τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά το Έναστρον για ένα ακόμη βράδυ!
Νατάσα Θεοδωρίδου , Χρήστος Μάστορας Σάκης Ρουβάς τραγούδησαν μαζί και αποθεώθηκαν από το κοινό που βιντεοσκοπούσε με τα κινητά του την μοναδική αυτή μουσική συνύπαρξη επί σκηνής.
Αυτές και άλλες πολλές μοναδικές εκπλήξεις και ανεπανάληπτες στιγμές περιμένουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο όσους βρεθούν στο Έναστρον, εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθηναϊκής νύχτας, στο πιο iconic liveclubbing προορισμό!
Δείτε εικόνες και βίντεο
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
- Θεσσαλονίκη: Εκτός φυλακής μέχρι την έφεση ο 42χρονος που πήγε έξω από σπίτι οικογένειας με αλυσοπρίονο
- Μανδάς: «Νομίζω ότι ήμασταν σε αρκετά καλό επίπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού» (vid)
- Πώς η Κίνα… συγκρατεί την άνοδο του πετρελαίου
- Ρέτσος: «Στόχος μας η συμμετοχή με την Εθνική σε μια μεγάλη διοργάνωση» (vid)
- Το προσχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ έχει αδιευκρίνιστα στοιχεία, λέει ο σύμβουλος του Χαμενεΐ


