Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ροντρίγκο παίζει και για τον Βινίσιους – Το εκπληκτικό σερί του Βραζιλιάνου (vids+pics)

Ο Ροντρίγκο παίζει και για τον Βινίσιους – Το εκπληκτικό σερί του Βραζιλιάνου (vids+pics)

Σε τρομερή κατάσταση ο Ροντρίγκο, που έχει γκολ ή ασίστ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης σε ισπανικό πρωτάθλημα και Champions League.

Ο Ροντρίγκο βγήκε μπροστά και κλείνει τα στόματα όσων τον αμφισβήτησαν. Με συνεχόμενα γκολ και ασίστ, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, έχοντας στα… πιτς μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της, όπως οι Βινίσιους, Μόντριτς, Καμαβινγκά και Τσουαμενί.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ σε αυτή τη συγκυρία αποδεικνύει ότι εκτός από εξαιρετική τεχνική κατάρτιση διαθέτει και προσωπικότητα, με τον Λατινοαμερικάνο επιθετικό να βγαίνει μπροστά και να χαρίζει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Ο 22χρονος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχοντας γκολ ή ασίστ ή και τα δύο μαζί, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης σε La Liga και ομίλους του Champions League. Στις 11 Νοεμβρίου απέναντι στη Βαλένθια για την 13η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος είχε δύο γκολ και δύο ασίστ στο 5-1 της Βασίλισσας. Στις 26 Νοεμβρίου στο 3-0 επί της Κάντιθ είχε δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ στο χθεσινό παιχνίδι με την Γρανάδα πέτυχε το δεύτερο γκολ της Ρεάλ, με το οποία η ομάδα του σφράγισε τη νίκη.

Ενδιάμεσα υπήρχαν τα παιχνίδια με Μπράγκα και Νάπολι για τους Μαδριλένους, με τον Ροντρίγκο να έχει γκολ και ασίστ στο εντός έδρας 3-0 επί της πορτογαλικής ομάδας, ενώ σκόραρε και στο πρόσφατο ματς με τη Νάπολι, στο οποίο η Ρεάλ επικράτησε με 4-2.

Αυτή είναι η πρώτη φορά σε 185 εμφανίσεις με τη Ρεάλ, που ο Βραζιλιάνος σκοράρει σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια. Μέχρι τώρα είχε σκοράρει το πολύ σε δύο σερί αναμετρήσεις.

Τα στατιστικά του

Με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Γρανάδα, ο Ροντρίγκο έφτασε τα 9 τέρματα φέτος σε 20 ματς σε La Liga και Champions League, ενώ το ίδιο διάστημα έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

Στο πρωτάθλημα έχει 6 γκολ και 4 ασίστ σε 15 παιχνίδια, ενώ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχει πετύχει 3 γκολ και έχει δώσει 1 ασίστ σε 5 αναμετρήσεις.

Μια σπουδαία σεζόν για τον Ροντρίγκο, με τον 22χρονο το τελευταίο διάστημα να παίζει και για τον Βινίσιους, ο οποίος τραυματίστηκε με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας και βρίσκεται στα… πιτς, όπου θα παραμείνει για μερικές ακόμα εβδομάδες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει συνολικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης 45 γκολ και 37 ασίστ σε 184 αναμετρήσεις, σε Ισπανία και Ευρώπη.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024