Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά: Στην πόρτα της εξόδου ο Αναστασίου

Κηφισιά: Στην πόρτα της εξόδου ο Αναστασίου

Τα τελευταία αποτελέσματα της Κηφισιάς έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Ελληνα τεχνικό.

Η ήττα της Κηφισιάς από τον Παναιτωλικό χθες στο Αγρίνιο με 3-0 φέρεται να έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου.

Σύμφωνα με φήμες που… κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η θέση του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας μόνο σίγουρη δεν είναι.

Μάλιστα, αναμένεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα στον Γιάννη Αναστασίου και τη διοίκηση της ομάδας.

Πρόκειται να συζητηθεί η χτεσινή ήττα, αλλά και γενικότερα η απόδοση και η εικόνα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Σε 13 ματς μέχρι τώρα, έχει 1 νίκη 5 ισοπαλίες και 7 ήττες, που έχουν φέρει την Κηφισιά στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση»

Ο Ελληνας τεχνικός μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής αναμέτρησης ανέφερε: «Όταν δέχεσαι το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους… Ένα σημείο όπου αντί να βγούμε από την πίεση, εμείς δεχόμαστε το πέναλτι. Εκεί πείραξε το μυαλό μας. Είπαμε να είμαστε ήρεμοι στο ημίχρονο γιατί υπήρχε χρόνος, όμως στο δεύτερο μέρος παρότι φτάναμε στην περιοχή του αντιπάλου δεν είχαμε ιδέες και καθαρό μυαλό.

Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τα κενά και έφτασε στο 3-0, ένα βαρύ σκορ για μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς δυστυχώς είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να κάνουμε αυτοκριτική και να δείξουμε πολλά περισσότερα. Θα πρέπει να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας».

Για την επιστροφή του στο Αγρίνιο ως αντίπαλος αυτή τη φορά, σχολίασε: «Στο Αγρίνιο, και με την πόλη και με την ομάδα δέθηκα. Ήταν δύο όμορφα χρόνια, ο κόσμος πιστεύω ότι εκτίμησε την προσπάθεια. Τους ευχαριστώ και δημόσια».

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024