Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης θανάτου ενός 44χρονου άντρα, ο οποίος απανθρακώθηκε έπειτα από φωτιά σε σταθμευμένο Ι.Χ, στο Μενίδι επί της λεωφόρου Ιωνίας, το βράδυ του Σαββάτου.
Στο σημείο έσπευσαν επιτόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συγκεκριμένα 10 άνδρες με 3 οχήματα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του in, ο 44χρονος αυτοκτόνησε.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μες στην ημέρα είχε αναγνωριστεί το αυτοκίνητο από τη σύζυγο του αυτόχειρα, ο οποίος μάλιστα έφερε εκτεταμένα εγκαύματα, με αποτέλεσμα η αναγνώριση ακόμα και του φύλου να είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Είχε πάει να τον καταγγείλει
Μετά την αναγνώριση του Ι.Χ η γυναίκα είχε αναφέρει στις Αρχές ότι ο άντρας της δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άντρας προτού δώσει τέλος στη ζωή του, είχε διαπληκτιστεί εντόνως με τη 42χρονη σύζυγό του, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο σπίτι τους στις Αχαρνές.
Μάλιστα εκείνη μετέβη μετά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με σκοπό να καταγγείλει τον 44χρονο για ξυλοδαρμό. Επιπλέον παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασής της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ώρες μετά η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για ακόμη μία φωτιά σε σταθμευμένο Ι.Χ επίσης στην περιοχή του Μενιδίου.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).