Οι αγώνες που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» τον Δεκέμβριο (μετά την μάχη με τους πρωταθλητές Ευρώπης) είναι μια καλή ευκαιρία για ν’ ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το ποσοστό νικών τους στην Ευρωλίγκα
Ο αγώνας του Ολυμπιακού στο Λαύριο εξελίχθηκε σε πάρτι για τους «ερυθρόλευκους», καθώς η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του αντιπάλου της, κάνοντας επίδειξη δύναμης μετά τα πρώτα εφτά λεπτά του παιχνιδιού.
Ο αγώνας με τον Λαύριο ήταν επί της ουσίας ένα τεστ για τους πειραιώτες λίγο πριν το πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, το βράδυ της Τρίτης.
Και είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για πολλούς λόγους, σε ότι αφορά τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του και είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός περιμένει πως και πως την συγκεκριμένη «μάχη».
Είναι δίχως άλλο από εκείνα τα παιχνίδια που «κυκλώνει» μια ομάδα από πολύ νωρίς και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν το 100% για να πετύχουν τον στόχο τους.
Είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της σεζόν, θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο φιναλίστ της περσινής Ευρωλίγκας και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι για τους πειραιώτες θα είναι μεγάλη υπόθεση αν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στη «βασίλισσα».
Για την Ρεάλ μια ήττα στο ΣΕΦ δεν θα είναι πρόβλημα αλλά για τον Ολυμπιακό μια νίκη επί των μαδριλένων αυτή την περίοδο θα μετρήσει «διπλά».
Και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης κι εδώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα τον επόμενο μήνα.
Οι αγώνες που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στον Δεκέμβριο (μετά την μάχη με τους πρωταθλητές Ευρώπης) είναι μια καλή ευκαιρία για ν’ ανεβάσουν σημαντικά το ποσοστό νικών τους στην κορυφαία διοργάνωση και να εδραιωθούν για τα καλά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Μετά την σειρά των δύσκολων αγώνων στο ξεκίνημα, τα πράγματα γίνονται πιο βατά για τον Ολυμπιακό μετά τον αγώνα της Τρίτης με την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια με Μπάγερν (εντός), Βαλένθια (εντός), Βίρτους (εκτός), Βιλερμπάν (εκτός) και Άλμπα (εκτός).
Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην κορυφαία διοργάνωση αλλά ο βαθμός δυσκολίας δεν είναι ίδιος σε όλες τις αναμετρήσεις.
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την μεγάλη «μάχη» με τους μαδριλένους και για την ομάδα του Πειραιά η νίκη είναι «μονόδρομος» σε αυτό το παιχνίδι, ειδικά τώρα που οι Ισπανοί γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στην διοργάνωση, χάνοντας πριν λίγες μέρες από τη Φενέρ.
Θα είναι πολύ μεγάλο το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ και αν ο Ολυμπιακός κάνει το 7-5 θα μπορέσει να κερδίσει πολλά περισσότερα από μία απλή νίκη επί των πρωταθλητών Ευρώπης.
Κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Μπαρτζώκας και οι παίκτες του. Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα δεδομένα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν ο Ολυμπιακός αγωνίζονταν πλήρης στον συγκεκριμένο αγώνα καθώς θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απουσία του Γκος λόγω τραυματισμού, έχει «πληγώσει» την ομάδα του λιμανιού, ειδικά τώρα που δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής ο Μήτρου Λονγκ.
Ο τελευταίος θα μπορεί να παίξει με το νέο χρόνο, θα έχει δηλαδή δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στις 2 Ιανουαρίου.
Ο Ολυμπιακός όμως έχει αποδείξει ότι είναι μια πολύ σκληρή ομάδα και μπορεί να καταβάλει την αντίσταση οποιουδήποτε αντιπάλου, ακόμα κι όταν παίζει με τόσο σημαντικές απουσίες.
Και μπορεί να το καταφέρει και κόντρα στη «βασίλισσα» το βράδυ της Τρίτης στο κατάμεστο ΣΕΦ.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Βίνσεντ Κομπανί αναφέρθηκε στον τραυματισμό του διεθνή Άγγλου επιθετικού και στα πλάνα του για το ματς (7/4) του Champions League
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο γυναικών.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Bastide UTS στη Νιμ της Γαλλίας και το ρίχνει στο τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα πως το τένις τον... κέρδισε στο νήμα από τη Eurovision!