Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Ρωμανός για επιστολική ψήφο: «Μεγάλη κοινωνική μεταρρύθμιση που ενισχύει τη Δημοκρατία»

Νίκος Ρωμανός για επιστολική ψήφο: «Μεγάλη κοινωνική μεταρρύθμιση που ενισχύει τη Δημοκρατία»

Αποτελεί το τρίτο βήμα σε μία σειρά μεταρρυθμίσεων, με πρώτο το δικαίωμα ψήφου στους αποδήμους και δεύτερο την άρση των όποιων εμποδίων γι' αυτό

«Η επιστολική ψήφος είναι μεγάλη κοινωνική μεταρρύθμιση. Ενισχύει τη Δημοκρατία, μειώνει την αποχή», τόνισε σε συνέντευξή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Ρωμανός επισήμανε ότι η επιστολική ψήφος είναι το τρίτο βήμα σε μία σειρά μεταρρυθμίσεων που έχει κάνει η κυβέρνηση σε αυτήν την κατεύθυνση, με πρώτο το δικαίωμα ψήφου στους απόδημους, με δεύτερο την άρση των εμποδίων για την ψήφο των αποδήμων και τρίτο αυτό τώρα, την επιστολική ψήφο για τις ευρωεκλογές.

Η επιστολική ψήφος είναι το τρίτο βήμα σε μία σειρά μεταρρυθμίσεων, με πρώτο το δικαίωμα ψήφου στους απόδημους

Αναφερόμενος στην Ευρώπη και με αφορμή τη συμμετοχή του στο συνέδριο πολιτικής επικοινωνίας στη Γερμανία, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ερμηνεύοντας τη θέση της Ελλάδας σήμερα, δήλωσε: «Αυτό που εξέλαβα και εγώ είναι αυτό που καταδεικνύει και η επενδυτική βαθμίδα. Η χώρα μας έχει αλλάξει πρόσωπο στην Ευρώπη. Από μαύρο πρόβατο έχει γίνει πρωταγωνίστρια».

«Έχει γίνει ένα θετικό παράδειγμα και όσον αφορά την οικονομία και όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις. Γιατί αυτές οι μεταρρυθμίσεις είναι που ουσιαστικά φέρνουν και τις αναβαθμίσεις, και οι αναβαθμίσεις με τη σειρά τους φέρνουν φθηνότερο δανεισμό, περισσότερες επενδύσεις, άρα αύξηση του κοινωνικού μερίσματος και μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων» συμπλήρωσε.

«Αυτό έχει κάνει αυτή η Κυβέρνηση, σταθερά από το 2019, σε αυτόν τον δρόμο έχει βαδίσει, σε αυτόν τον δρόμο συνεχίζουμε δυναμικά, γι’ αυτόν τον λόγο ψηφιστήκαμε και ακριβώς αυτά υπηρετούμε» είπε σε άλλο σημείο.

Τέλος ο Νίκος Ρωμανός αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση τη ανεργίας και τόνισε: «Οι αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα των πολιτών. Είναι η ανεργία την οποία μειώνουμε για πρώτη φορά από το 2009 κάτω από το 10%. Να πω και κάτι ακόμη επειδή θεωρώ πως μπορώ να εκπροσωπώ τους νέους στην ηλικία που είμαι, έχουμε μείωση της ανεργίας των νέων από το 43% το 2018, στο 23%. Είναι ψηλά ακόμα αλλά η μείωση είναι τεράστια».

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024