Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει στη δράση ο Ναδάλ - Σε ποιο τουρνουά θα παίξει (vid)

Επιστρέφει στη δράση ο Ναδάλ – Σε ποιο τουρνουά θα παίξει (vid)

Ο Ισπανός τενίστας ανακοίνωσε την επιστροφή του στα court - Ποιο θα είναι το πρώτο τουρνουά που θα αγωνιστεί ο Ράφαελ Ναδάλ.

O Ραφαέλ Ναδάλ, μετά από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει στα γήπεδα του τένις, καθώς ανάρτησε ένα βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Χ (πρώην twitter) στο οποίο ανακοινώνει την επιστροφή του.

Ο Ναδάλ Θα συμμετέχει στο 250αρι τουρνουά του Μπρισμπέιν πριν το πρώτο grand slam της χρονιάς.

Η διοργάνωση στο Μπρισμπέιν ξεκινά στις 31 Δεκεμβρίου και κατά 99% θα είναι και η μόνη του εμφάνιση πριν πάει στη Μελβούρνη, καθώς δεν θέλει να επιβαρύνει το σώμα του, μετά από ένα χρόνο θεραπειών.

Δείτε την ανάρτησή του:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ο Ισπανός τενίστας είχε κάνει δηλώσεις για την επιστροφή του στο τουρ, στις οποίες είχε τονίσει ότι θα γυρίσει μεν στα κορτ, αλλά με χαμηλές βλέψεις.

«Μέχρι τώρα δεν ήξερα αν θα έπαιζα ξανά τένις, αλλά τώρα ξέρω πως θα επιστρέψω. Η εξέλιξη είναι θετική, έκανα μεγάλα βήματα μπροστά τον τελευταίο καιρό. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος για να πω το πότε θα επιστρέψω, αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσω να το κάνω στο κοντινό μέλλον. Δεν ξέρω σε τι επίπεδο θα βρίσκομαι όταν επιστρέψω, αλλά ποτέ δεν χάνεται η ελπίδα.

Έχει περάσει ένας χρόνος χωρίς να αγωνιστώ και για μένα, η προσωπική μου επιτυχία, ήταν να διατηρήσω τη θέλησή μου για να επιστρέψω. Θα είναι δύσκολο να παίξω και πάλι σε υψηλό επίπεδο και ξέρω πως ο πόνος δεν θα εξαφανιστεί ποτέ, αλλά αν δεν είχα αυτή τη θέληση να επιστρέψω στο ανταγωνιστικό επίπεδο, τότε δεν θα έκανα τη δουλειά που έκανα τους τελευταίους μήνες. Δεν θα περάσω σε Grand Slams τον Τζόκοβιτς, αλλά θα μου δώσω τη δυνατότητα να βγω ξανά εκεί έξω και να το διασκεδάσω».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024