Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Μεξικό η Σάκκαρη για αγώνα επίδειξης

Στο Μεξικό η Σάκκαρη για αγώνα επίδειξης

Στο αγαπημένο της Μεξικό, επιστρέφει η Μαρία Σάκκαρη, καθώς απόψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Δανή, Καρολίν Βισνιάκι.

Στο αγαπημένο της Μεξικό, επιστρέφει η Μαρία Σάκκαρη, καθώς απόψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη) θ’ αντιμετωπίσει την Δανή, Καρολίν Βισνιάκι, η οποία πλέον, βρίσκεται στο Νο 238 του κόσμου.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο πλαίσιο του «2023 TennisFest GNP», που θα φιλοξενηθεί στο Μεξικό και σ’ ένα γήπεδο χωρητικότητας 42.000 θεατών, ενώ μετά τον αγώνα της Σάκκαρη, θ’ ακολουθήσει η συνάντηση του Κάρλος Αλκαράθ (Νο 2 στον κόσμο) με τον Αμερικανό, Τόμι Πολ (Νο 12).

Στην αγαπημένη της πόλη η Μαρία Σάκκαρη

Στο περιθώριο αυτού του τουρνουά, ο νεαρός Ισπανός υποσχέθηκε ένα «πολύ έντονο 2024», δηλώνοντας ότι θέλει να «αποτρέψει» την κυριαρχία του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τι είπε ο Αλκαράθ

«Ο Τζόκοβιτς είπε ότι είναι έτοιμος να κατακτήσει τα τέσσερα Grand Slam και το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά είμαστε εδώ για να τον σταματήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλκαράθ και πρόσθεσε:

«Το πρώτο μέρος της σεζόν μου ήταν θεαματικό, αλλά μετά το Wimbledon είχα μια λίγο αρνητική περίοδο. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό και πρέπει να μάθω από αυτές τις καταστάσεις».

Στην συνέχεια, ο Αλκαράθ πρότεινε σε όσους τον επικρίνουν «να προετοιμάσουν την τηλεόρασή τους, επειδή το 2024 θα είναι μια χρονιά γεμάτη ενέργεια και καλές στιγμές. Θα προπονηθώ και θα προσπαθήσω να είμαι στο ίδιο επίπεδο ή ακόμα καλύτερα από εφέτος. Εξακολουθώ να είμαι το ίδιο αγόρι. Το γεγονός ότι είμαι διάσημος δεν πρόκειται να αλλάξει την προσωπικότητά μου, ακόμα και με όλες τις προσδοκίες των ανθρώπων που με συγκρίνουν με τον Φέντερερ ή τον Ράφα (σ.σ. Ναδάλ)».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024