
Euroleague: «Πάτησε» την Εφές ο Ερυθρός Αστέρας, νίκες για Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια
Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την Εφές, η Μπαρτσελόνα την Βιλερμπάν και η Μπασκόνια την Βαλένθια.
Με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρία παιχνίδια ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Euroleague και τους Ερυθρό Αστέρα, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια να παίρνουν μεγάλες νίκες.
Ρεκόρ 6-5 ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας.
Έτσι στη βαθμολογία βλέπουμε πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκατοικούν ουσιαστικά στην πέμπτη θέση με ρεκόρ 6-5, έχοντας παράλληλα μαζί τους Μπασκόνια, Φενέρ και Μακάμπι.
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, για περίπου 3,5 περιόδους Ερυθρός Αστέρας και Αναντολού Έφες έδωσαν… μάχη στο Βελιγράδι, όμως οι Σέρβοι ήταν εκείνοι που έφτασαν στο τελικό 97-83 που ήρθε δυσκολότερα από ότι δείχνει το αποτέλεσμα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 23 πόντους, ενώ ο Σέιν Λάρκιν είχε 21 για τους Τούρκους.
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*
Στην Καταλονία, η Μπαρτσελόνα τα… χρειάστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, όμως ένα ξέσπασμα στο φινάλε της αναμέτρησης ήταν αρκετό για την ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου να πάρει τη νίκη με σκορ 101-92. Πρώτος σκόρερ για τους «μπλαουγκράνα» ήταν ο Νικολάς Λαπροβίτολα με 28 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ο Τιμοτέ Λουβαβού-Καμπαρό είχε 20.
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*
Τέλος, σε ακόμα ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία περίοδο, η Μπασκόνια ήταν εκείνη που επικράτησε της Βαλένθια εκτός έδρας με σκορ 98-84, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση στο φινάλε του ματς. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μάρκους Χάουαρντ με 24 πόντους, ενώ από τις «νυχτερίδες» ξεχώρισε ο Σέμι Οτζελέγε με 16.
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*
Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague:

Αναλυτικά η 11η αγωνιστική:
Πέμπτη 30/11
Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης 100-99
Μονακό-Ολυμπιακός 85-77
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άλμπα Βερολίνου 102-81
Αρμάνι Μιλάνο-Ζαλγκίρις 70-83
Μπάγερν Μονάχου-Βίρτους Μπολόνια 90-76
Παρτίζαν-Παναθηναϊκός AKTOR 92-87
Παρασκευή 1/12
Ερυθρός Αστέρας – Αναντολού Εφές 97-83
Βαλένθια – Μπασκόνια 84-98
Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν 101-92
Η επόμενη αγωνιστική
Τρίτη 5/12
Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός 19:30
Άλμπα Βερολίνου – Ζάλγκιρις Κάουνας 21:00
Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 21:15
Παρτίζαν – Μονακό 21:30
Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο 21:30
Τετάρτη 6/12
Βιλερμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:15
Βίρτους Μπολόνια – Μπαρτσελόνα 21:30
Βαλένθια – Ερυθρός Αστέρας 21:30
Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε 21:30
- ΗΠΑ – Ιράν: Ποια είναι τα κύρια σημεία διαφωνίας στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου
- Η ΑΕΚ γιόρτασε στα μπουζούκια την κατάκτηση του πρωταθλήματος (vid)
- Το πραγματικό πρόβλημα με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί χρειάζεται βαθιά πολιτική αλλαγή και όχι απλώς κυβερνητική εναλλαγή
- Ασυμπτωματικός και χωρίς καμία ένδειξη ασθένειας ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό
- Οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του επόμενου Betsson Super Cup Ελλάδας
- Βύρων Κοτζαμάνης: «Το 2060 οι Ελληνες θα είμαστε όσοι και τη δεκαετία του 1960 αλλά πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία»



