Λάρισα: Βυτιοφόρο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο – Ένας νεκρός
Το τροχαίο συνέβη στον δρόμο Λάρισας - Συκουρίου, στη στροφή προς το Ομορφοχώρι
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Λάρισα, όταν βυτιοφόρο συγκρούστηκε με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο.
Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν στον δρόμο Λάρισας – Συκουρίου, στη στροφή προς το Ομορφοχώρι, σύμφωνα με δημοσίευμα του larissanet.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η σύγκρουση μεταξύ του βυτιοφόρου και του ΙΧ αυτοκινήτου ήταν μετωπική, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του.
Το σημείο του δυστυχήματος. Φωτογραφία: Larissanet.gr
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα, αλλά και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οκτώ άνδρες.
Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου έχει διακοπεί, καθώς υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης του βυτιοφόρου.
Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου έχει διακοπεί. Φωτογραφία: Larissanet.gr
Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Φωτογραφία: Larissanet.gr
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»

