Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο...»

Μαρτίνεθ: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο…»

Ο Ισπανός εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για τη βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ.

Κατήφεια και απογοήτευσε προκάλεσε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού η βαριά εκτός έδρας ήττα από την Φράιμπουργκ με 5-0 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Απογοητευμένος ο Ισπανός, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση της ομάδας του

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στις οποίες ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ήταν μια πολύ κακή βραδιά, στην οποία οι παίκτες του δεν έκαναν τίποτα σωστά.

«Πολύ κακό παιχνίδι δε λειτούργησε τίποτα», ανέφερε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, που ταξίδεψε στο Φράιμπουργκ και στήριξε την ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο flash interview:

«Ήταν πολύ κακή βραδιά δεν κάναμε τίποτα σωστά. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε εδώ και όσους το είδαν. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε κάναμε πολύ κακό παιχνίδι δε λειτούργησε τίποτα».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Πραγματικά δεν πήγε σήμερα τίποτα καλά. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη όπως πρέπει πάντα στις κακές στιγμές. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Δεν έχουμε κάνει τίποτα καλά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας. Λυπάμαι. Αυτή η βραδιά είναι πολύ σκληρή».

Το τι πρέπει να αλλάξει για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας: «Πρέπει να βελτιωθούν πολλά. Δεχθήκαμε 2 γκολ πολύ γρήγορα. Καθόλου καλή η αντίδρασή μας. Λάθη στην άμυνα. Λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε. Πρέπει να βελτιωθούν τα πάντα».

Το κατά πόσον θα είχε διαφοροποιήσει κάτι εάν έπαιζε ξανά τον αγώνα: «Ότι και να σας πω θα φανεί σαν δικαιολογία. Δεχθήκαμε 2 γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Γκολ από δικά μας λάθη και μετά έπεσε η ψυχολογία μας. Ότι και να πω τώρα θα φανεί σαν δικαιολογία».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024