Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μήπως ήρθε η ώρα να οργανώσεις το ψυγείο σου

Μήπως ήρθε η ώρα να οργανώσεις το ψυγείο σου

Χρησιμοποιούμε το ψυγείο πολλές φορές μέσα στην ημέρα και αυτό μπορεί πολύ εύκολα να προκαλέσει ακαταστασία στο εσωτερικό του.

Tο ψυγείο είναι ένα από τα πιο hot σημεία σε κάθε κουζίνα. Πολλοί από εμάς ανοίγουμε τα ψυγεία μας κάθε μέρα — πολλές φορές την ημέρα.

Με την πάροδο του χρόνου, τα ληγμένα φαγητά, τα ξεχασμένα υπολείμματα και τα τυχαία στοιβαγμένα αντικείμενα μπορεί να προστεθούν, αφήνοντάς σας ένα ψυγείο που είναι δύσκολο να περιηγηθείτε. Ευτυχώς, με λίγο καθάρισμα και οργάνωση αυτό διορθώνεται πανεύκολα.

Ξεκινήστε την οργάνωση του ψυγείου σας με έναν σχολαστικό καθαρισμό.

Ταξινόμηση

Ένας εύκολος τρόπος για να οργανώσετε το ψυγείο σας; Ταξινόμηση των αντικειμένων σας σε κατηγορίες. Βάλτε φρούτα σε μια ομάδα, λαχανικά σε μια άλλη, καρυκεύματα σε μια άλλη – και ούτω καθεξής. Αυτό μπορεί να σας διευκολύνει να δείτε τι έχετε και τι χρειάζεστε.

Δοχεία αποθήκευσης τροφίμων

Τα δοχεία αποθήκευσης τροφίμων είναι απαραίτητα σε κάθε ψυγείο. Είναι ιδανικά για την αποθήκευση τροφίμων. Και ένα διάφανο, κατά προτίμηση σετ φαγητοδοχείων θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το ψυγείο σας τακτοποιημένο αφού θα μπορείτε να βλέπετε το περιεχόμενο του.

Μπορείτε επίσης να κόψετε τις σαλάτες σας και να τις βάλατε σε μπολ ώστε να είναι έτοιμες προς κατανάλωση.

Προσαρμόστε τα ράφια σας

Τα ράφια του ψυγείου είναι συχνά ρυθμιζόμενα, επομένως επωφεληθείτε από αυτό και προσαρμόστε το ψυγείο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Αξιοποιήστε στο έπακρο την πόρτα σας

Υπάρχουν ορισμένα αντικείμενα που πιθανώς δεν πρέπει να αποθηκεύετε εκεί. Δεδομένου ότι η πόρτα του ψυγείου έχει τη λιγότερο σταθερή θερμοκρασία, δεν είναι καλό να υπάρχει οποιοδήποτε είδος γάλακτος εκεί. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε τα ράφια της πόρτας για να ομαδοποιήσετε καρυκεύματα, ντρέσινγκ, σάλτσες, μαρμελάδες και βούτυρα.

Διαχωρίστε τα συρτάρια σας με διαχωριστικά

Τα μεγάλα συρτάρια ψυγείου είναι ιδανικά για αποθηκευτικό χώρο, αλλά δεν είναι ιδανικά για οργάνωση. Με τα προϊόντα να περιστρέφονται και τα αντικείμενα στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τι έχετε μέσα στο ψυγείο σας. Αλλά μερικά διαχωριστικά συρταριών θα σας βοηθήσουν να λύσετε αυτά τα κοινά προβλήματα.

Ολα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα για να διατηρείτε πάντα οργανωμένο και τακτοποιημένο το ψυγείο σας θα  βρείτε στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr και θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, τώρα και για λίγες ώρες ακόμα με ΚΑΘΕ σας αγορά κερδίζετε ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ 5€! Εσείς απλά παραγγέλνετε και λίγο αφού παραλάβετε το δέμα σας, την λαμβάνετε στο email σας.

Επιπλέον για κάθε μέρα για όλη την Cyber εβδομάδα μια διαφορετική κατηγορία θα έχει δωρεάν μεταφορικά για μια μόνο ημέρα.

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά σε προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού.

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024