Η Ναταλία Σουίφτ, η οποία υποδύεται την Kate στην επιτυχημένη σειρά τους MEGA, «Milky Way», μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για όλα.
H εμπειρία από τη συνεργασία με τον Milky Way
«Ο Ακύλας Καραζήσης ήταν ο αγαπημένος μου δάσκαλος, μου έμαθε πολλά πράγματα και να μιλάω σαν άνθρωπος. Η πιο δύσκολη σκηνή στο Milky Way ήταν όταν έπρεπε να πω το πάτερ ημών, νομίζω δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου και δεν το ήξερα».
Όπως είπε, είχαν αρκετά δύσκολα γυρίσματα, πολλές καλοκαιρινές σκηνές τον χειμώνα και χειμερινές σκηνές το καλοκαίρι.
H διαφορετικότητα
«Σιγουρά έχουν γίνει βήματα σχετικά με τη διαφορετικότητα αλλά ακόμα υπάρχει πάρα πολύ δρόμος μπροστά μας. Από την έκτη δημοτικού έκανα θεατρικό και είπα ‘’α, κοίτα τι ωραία που είναι’’ και αποφάσισα ότι αυτό θέλω να κάνω».
Η Ναταλία Σουίφτ συμμετέχει στο «Closer» στο θέατρο «Χώρα».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας