Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Μάικ Μπράουν για τον Βεζένκοφ - Η σύγκριση με τον Τζινόμπιλι

Τι είπε ο Μάικ Μπράουν για τον Βεζένκοφ – Η σύγκριση με τον Τζινόμπιλι

Ο προπονητής του Σάσα, Μάικ Μπράουν, μίλησε για τον παίκτη του, συγκρίνοντας την περίπτωσή του με αυτή του Μανού Τζινόμπιλι.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν εξαιρετικός στην τεράστια ανατροπή των Κινγκς επί των Γουόριορς, που τους φέρνει στα προημιτελικά του In-Season Tournament.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του Σάσα, Μάικ Μπράουν, μίλησε για τον παίκτη του, συγκρίνοντας την περίπτωσή του με αυτή του Μανού Τζινόμπιλι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μέρος της διαδικασίας. Του έχω μιλήσει ήδη για αυτό. Είχα την ευχαρίστηση, τύχη, όπως θέλετε πείτε το, να έχω τη δυνατότητα να προπονήσω ως βοηθός των Σπερς έναν παίκτη που ήταν πολύ καλός στην Ευρώπη, τον Mάνου Τζινόμπιλι. Ήρθε στο ΝΒΑ, περίπου στην ίδια ηλικία με τον Σάσα, 26-27 χρόνων και είχε κάνει αρκετά καλή δουλειά στην Ευρώπη. Ήταν ο σούπερ σταρ για μια πολύ καλή ομάδα εκείνη την εποχή, τη Βίρτους και όταν ήρθε εδώ αρχικά προσπαθήσαμε να τον ξεκινήσουμε πεντάδα, αλλά δεν δούλεψε αυτό.

Μετά τον πήγαμε στον πάγκο, μετά είχε και κάποια DNP πριν γίνει ο παίκτης που έρχεται από τον πάγκο εκείνη την πρώτη χρονιά. Δεν ξεκίνησε πεντάδα για εμάς στο Σαν Αντόνιο για τουλάχιστον ένα χρόνο. Και είναι μια προσαρμογή αυτή για έναν παίκτη, αλλά και για το προπονητικό επιτελείο. Να καταλάβουν που ακριβώς βρίσκεται και πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο μέγιστο βαθμό.

Εγώ απλά είπα στον Σασα ότι ξέρω πως μπορεί να παίξει, ότι έχει καλή αίσθηση του παιχνιδιού, ότι μπορεί να σουτάρει. Δεν θα υπάρξει φορά που θα σου πω ότι πήρες κακό σουτ, γιατί είσαι ένας από τους καλούς σουτέρ εκεί έξω, πρέπει απλά να την σουτάρεις την μπάλα. Αν παίζεις τέλεια, αν δεν παίζεις, έχεις περάσει πιο δύσκολες καταστάσεις από αυτό, όποτε πρέπει να έχεις το μυαλό σου στο παιχνίδι και να παραμείνεις έτοιμος και όταν φτάσει η σειρά σου, είμαι σίγουρος ότι θα είσαι παραγωγικός. Αυτό συνέβη και απόψε».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024