Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το Vodafone Fiber 1Gbps μας ταξιδεύει στη νέα ψηφιακή εποχή

Το Vodafone Fiber 1Gbps μας ταξιδεύει στη νέα ψηφιακή εποχή

Αν θες μία αδιαπραγμάτευτα γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο internet, δώσε προσοχή.

Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς το ίντερνετ; Προφανώς όχι. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου με μία σύνδεση που συχνά πυκνά θα κόβεται, με όποια πρακτικά προβλήματα αυτό θα επιφέρει; Δεν θέλεις ούτε να το σκέφτεσαι. Για όλους μας, μία ποιοτική, γρήγορη και χωρίς διαλείμματα σύνδεση είναι το απόλυτο must-have μίας καθημερινότητας που σε κάθε επίπεδο απαιτεί την ψηφιακή μας παρουσία. Πώς ήταν κάποτε το σταθερό τηλέφωνο σε σπίτια και επιχειρήσεις; Σήμερα, το απόλυτο εργαλείο επικοινωνίας και λειτουργικότητας είναι ψηφιακό, δίνει δυνατότητα wifi σύνδεσης από όλες τις συσκευές και λέγεται (καλό) internet.

Εργάζεσαι (και) από το σπίτι; Πραγματοποιείς καθημερινά meetings με συνεργάτες/συναδέλφους; Είσαι μαθητής/φοιτητής και κάνεις διαδικτυακά μαθήματα; Έχεις δικούς σου ανθρώπους στο εξωτερικό με τους οποίους επικοινωνείς καθημερινά μέσω βιντεοκλήσης; Είσαι gamer; Είσαι κολλημένος με σειρές και ταινίες; Κάνεις τα ψώνια σου online; Ενημερώνεσαι μόνο από ιστοσελίδες; Βρίσκεις καθημερινά διαφορετικές και λαχταριστές συνταγές σε κανάλια του YouΤube; Ανακαλύπτεις DYI κατασκευές αλλά και tutorials για οτιδήποτε σου έρθει στο κεφάλι; Μα Ο,ΤΙ και να κάνεις σήμερα, χρειάζεσαι μία αδιαπραγμάτευτα γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο internet.

Και γιατί τώρα σου τα λέω όλα αυτά; Γιατί τα ευχάριστα έρχονται σήμερα από την Vodafone, με την αξιοπιστία της υπηρεσίας Vodafone Fiber, που προσφέρει την ασύλληπτη ταχύτητα 1Gbps σταθερά και εγγυημένα. Το Vodafone Fiber 1Gbps είναι διαθέσιμο σε περισσότερους από 3.600.000 ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Αυτό που έχει καταφέρει το Vodafone Fiber είναι να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, πιο λειτουργική και σίγουρα πιο διασκεδαστική. Όλα αυτά που ο καθένας κάνει στο σπίτι, είτε επειδή πρέπει είτε επειδή θέλει γίνονται αμέσως: από το streaming μίας ταινίας, την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου και το online gaming για τους αθεράπευτα παίχτες, μέχρι το βίγκαν παστίτσιο που έχεις υποσχεθεί στις κολλητές. Όλα γίνονται, αρκεί να έχεις μία σύνδεση που δεν θα σε προδώσει στη μέση. Και αν για το σπίτι είναι απαραίτητο, φαντάσου τι συμβαίνει με τις επιχειρήσεις. Καμία και κανένας στην αγορά εργασίας, είτε πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία, είτε για πολυεθνική εταιρεία δεν νοείται να μην έχει πρόσβαση στο καλύτερο δυνατό ίντερνετ. Ειδικότερα, κάποιοι κλάδοι που κάνουν χρήση προηγμένης τεχνολογίας, οφείλουν κατά πολλοίς την παραγωγικότητά τους αλλά και την ασφάλεια της επιχείρησης στις υπερυψηλές ταχύτητες που το Vodafone Fiber τους προσφέρει.

Η ψηφιακή μετάβαση είναι γεγονός και κανείς δεν πρέπει να μείνει απ’έξω αν θέλει να μακροημερεύσει στην αγορά. Ένα σπόιλερ είναι ότι όλα αυτά, γίνονται πραγματικότητα με το Vodafone router νέας τεχνολογίας Wi-Fi 6, που προσφέρει σταθερά τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα Internet σε κάθε χώρο (του σπιτιού ή της επιχείρησής), με αυτόματη σύνδεση όλων των συσκευών στην καλύτερη δυνατή  συχνότητα Wi-Fi.

Και αν δεν είσαι σίγουρος για όλα αυτά, υπάρχει η εγγύηση ικανοποίησης δικτύου της Vodafone που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους συνδρομητές των προγραμμάτων Vodafone Fiber Plus (100/200/300/500Mbps & 1Gbps) να διακόψουν τη σύνδεση τους, χωρίς καμία δέσμευση, μέσα στους 3 πρώτους μήνες από την ενεργοποίηση, αν δεν μείνουν ικανοποιημένοι.

Είσαι έτοιμος για τη νέα ψηφιακή εποχή σου;

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024