Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ελληνική Κουζίνα», «Διακοπές», «Esquire» & «BHMAGAZINO» την Κυριακή με το «ΒΗΜΑ»

«Ελληνική Κουζίνα», «Διακοπές», «Esquire» & «BHMAGAZINO» την Κυριακή με το «ΒΗΜΑ»

Την Κυριακή με το «ΒΗΜΑ»

Ελληνική Κουζίνα!

Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με 65 ονειρεμένες συνταγές!

Γεμιστή γαλοπούλα, χοιρινό, λαχανοντολμάδες, βασιλόπιτες, λαχταριστά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, υπέροχοι μπεζέδες!

Μαζί λαμπερές γιορτές στην Αθήνα και οι συνταγές από τους σημαντικότερους πρεσβευτές μας!

Πώς να στρώσετε το πιο λαμπερό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

65 μοναδικές γιορτινές συνταγές, μαζί με ιδέες για διακόσμηση (από art de la table μέχρι μπισκοτόσπιτα), σας περιμένουν στο νέο τεύχος του «Ελληνική Κουζίνα» που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» αυτή την Κυριακή 3/12. Μπόνους τα 50 καλύτερα μαγαζιά για μετά το shopping στο κέντρο της Αθήνας.

Φέτος τα Χριστούγεννα ξεκινούν νωρίς. Συγκεκριμένα από αυτή την Κυριακή 3/12, όταν ξεφυλλίσετε το νέο τεύχος του «Ελληνική Κουζίνα» που είναι αφιερωμένο στο να κάνει τις γιορτές σας πιο λαμπερές, γεμάτες αυθεντικές γεύσεις και χαμόγελα, από ποτέ. Πώς το καταφέρνουμε αυτό;

Παρουσιάζοντας 65 συνολικά λαχταριστές ελληνικές συνταγές που δημιουργήθηκαν για να πρωταγωνιστήσουν στα γιορτινά σας τραπέζια. Από δροσερές πράσινες σαλάτες, βελούδινες σούπες, ψαγμένα ορεκτικά, καλοψημένα και πεντανόστιμα κρέατα και, φυσικά τα γλυκά εκείνα που θα σας βοηθήσουν να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά με τον πιο αποθεωτικό τρόπο.

Γλυκά: Σας δίνουμε συνταγές για μελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτες που θα κάνουν το σπίτι σας να μυρίζει κανέλλα, γαρύφαλλο και φρέσκο βούτυρο και σας δείχνουμε πώς να κατασκευάσετε, μαζί με τα παιδιά σας, φανταστικά μπισκοτόσπιτα-έργα τέχνης.

Ποτό: 27 κρασιά για αρχάριους, οικολόγους και ψαγμένους και 4 μοναδικά εορταστικά κοκτέιλ.

Ειδικοί: H Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλεια γαλοπούλα και ο Στράτος Δρακούλης μας κάνει ειδήμονες στο κρέας.

Συμβουλές: Μαθαίνουμε πώς να ξεχωρίζουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πώς να φτιάχνουμε λαχανοντολμάδες βήμα-βήμα, πώς να στρώσουμε το τέλειο γιορτινό τραπέζι και πώς να κάνουμε το σπίτι μας να μυρίσει Χριστούγεννα.

Έξοδος στη γιορτινή Αθήνα: 50 σημεία για ποτό και φαγητό ανάμεσα στα ψώνια και 10 ζαχαροπλαστεία που ξεχωρίζουν για τα γιορτινά γλυκά τους.

Ταξίδι: Εξερευνούμε τα Ζαγοροχώρια και μαθαίνουμε να φτιάχνουμε τις καλύτερες συνταγές της περιοχής.

Πρεσβευτές: Οι καλύτεροι Έλληνες σεφ οραματίζονται το μέλλον της ελληνικής κουζίνας και μας δίνουν τις αγαπημένες συνταγές τους.

Συνέντευξη: Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ μαγειρεύουν για εμάς σε ένα αγρόκτημα στο Συνεβρό της ορεινής Αιγιαλείας.

Μαζί

ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2024

Στα όρη, στα ψηλά βουνά!

O απόλυτος χειμερινός οδηγός!

Ανακαλύψτε τη μαγεία της Ελλάδας:

56 δημοφιλείς προορισμοί.

Εκατοντάδες παραδοσιακά χωριά για εξερεύνηση, έξυπνα μυστικά και ψαγμένες διαδρομές στην παρθένα φύση και οικογενειακές διακοπές:

Οι top επιλογές για διαμονή, φαγητό και δραστηριότητες που χτίζουν αναμνήσεις ζωής!

55 χρόνια ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Ξέρει την Ελλάδα καλύτερα από όλους!

Τα πιο ψαγμένα ταξιδιωτικά μυστικά κρύβονται πάντα στα όρη, τα ψηλά βουνά!

Ανακαλύψτε εκατοντάδες από αυτά στον καθιερωμένο ετήσιο χειμερινό οδηγό του «ΔΙΑΚΟΠΕΣ», που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή. Μπόνους οι κορυφαίοι ελληνικοί προορισμοί για οικογενειακές αποδράσεις.

Το νόημα των γιορτών είναι πάντα η οικογένεια. Αυτή που μοιράζεται χαμόγελα και λαχταριστά πιάτα γύρω από ένα στολισμένο τραπέζι ή, ιδανικά, μπροστά σε ένα αναμμένο τζάκι με φόντο ένα καρτποσταλικό χιονισμένο τοπίο.

Αυτό το τζάκι σε περιμένει, εσένα και την οικογένειά σου, μέσα σε ένα οικογενειακό ιγκλού στα Τζουμέρκα ή σε ένα παραμυθένιο αγρόκτημα κάπου στην ορεινή Αχαΐα, με τη δική του λίμνη, ποτάμι και ζωολογικό κήπο. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ξέρεις να ψάξεις.

Για την ακρίβεια, ούτε αυτό είναι απαραίτητο. Μπορεί απλά να ξεφυλλίσεις για έμπνευση τον ΧΧL ετήσιο χειμερινό οδηγό του «ΔΙΑΚΟΠΕΣ», που κυκλοφορεί μαζί με Το «Βήμα » αυτή την Κυριακή (και μετά στα περίπτερα).

Εκεί που φροντίσαμε φέτος να εστιάσουμε στις οικογενειακές αποδράσεις, παρουσιάζοντας τους κορυφαίους ελληνικούς χειμερινούς προορισμούς (εννοείται μαζί με επιλεγμένες προτάσεις διαμονής και φαγητού), τα κορυφαία αγροκτήματα και, φυσικά, τις κορυφαίες δραστηριότητες για να κάνεις τα παιδιά να σταματήσουν να κοιτάζουν την οθόνη του κινητού τους. Από οδηγίες για το πού και πώς να κάνεις rafting με ασφάλεια μέχρι ποια χριστουγεννιάτικα πάρκα και «πρώτη φορά το ακούω» μουσεία να επισκεφθείς.

Ένα ταξίδι 260 σελίδων στην ταξιδιωτική έμπνευση και στη χειμερινή Ελλάδα της αυθεντικότητας, που επίσης περιλαμβάνει 56 δημοφιλείς προορισμούς, εκατοντάδες παραδοσιακά χωριά για εξερεύνηση και αναρίθμητα (ναι, κυριολεκτικά αναρίθμητα) έξυπνα μυστικά και ψαγμένες διαδρομές στην παρθένα φύση.

Γιατί στο «Διακοπές» δεν λέμε μόνο ότι «ξέρουμε την Ελλάδα καλύτερα από όλους, εδώ και 55 χρόνια». Φροντίζουμε και να το αποδεικνύουμε με κάθε έκδοσή μας.

Ακόμη

Esquire

Γιώργος Μαζωνάκης

Αποφασισμένος για όλα και συνειδητοποιημένος όσο ποτέ, ετοιμάζεται να κάνει, και πάλι, πανικό, μένοντας όμως σταθερός στις αρχές του.

Σελίδες Ιστορίας. Το «Esquire» έκλεισε 90 χρόνια ζωής και ανατρέχουμε στις στιγμές που το μετέτρεψαν σε μια πρωτοποριακή δύναμη των media.

Ο Πάνος Βλάχος χαίρεται να σουτάρει. Η επιτυχία του δημοφιλή ηθοποιού δεν είναι τυχαία. Αναφέρεται, χωρίς περιστροφές, σε όλα.

David Ayer, ο μαέστρος της δράσης. Ο αμερικανός κινηματογραφιστής μιλάει αποκλειστικά και σχολιάζει τη φήμη πως αφηγείται σκληρές ιστορίες που επικοινωνούν με το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Μόδα: The New Classics. Η τάση της εποχής απαιτεί επαναπροσδιορισμό.

Η Άλκηστις Ζιρώ δεν μασάει τα λόγια της. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έχει σχέδιο και δε θέλει να μείνει στάσιμη.

Πόσο κοντά βρισκόμαστε στη μεγάλη απόδραση από τα κρυπτονομίσματα; Μία διερευνητική πλοήγηση στο αχανές τοπίο της meta-ηλεκτρονικής μορφής οικονομίας.

Μουσική: Απολαμβάνοντας τα καλύτερα του 2023, ανυπομονώντας για αυτά του 2024. Μια ματιά στους κορυφαίους δίσκους της χρονιάς που πέρασε και σε αυτούς που περιμένουμε πώς και πώς.

The Big Black Watch: Ήρθε η ώρα. Οι χρονογράφοι στους οποίους επενδύει με σιγουριά και ακρίβεια ο άντρας του σήμερα.

Auto & Moto: Χρυσά τιμόνια. Σε έναν κόσμο εσπευσμένης μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση, επιλέγουμε προτάσεις μοντέλων συμβατικής τεχνολογίας στις οποίες θα δίναμε το φιλί της ζωής.

Ψάχνοντας τον GOAT. Το ντιμπέιτ για τον καλύτερο αθλητή ever στην εποχή των social media και των podcasts είναι μία ένοχη απόλαυση.

Theory of Beauty. Μια βιωματική προσέγγιση 4 επιτυχημένων αντρών στην έννοια της ομορφιάς, μέσα από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στη ρουτίνα περιποίησής τους.

Staycation, η αθηναϊκή εκδοχή των 5*. H αφρόκρεμα των ξενοδοχείων της πρωτεύουσας επαναπροσδιορίζει το ταξίδι και γοητεύει τον μοντέρνο ταξιδιώτη.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Αθήνας. Κάνουμε focus στους newcomers των τελευταίων 18 μηνών και τιμούμε αυτούς που κάνουν λίγο νοστιμότερη τη ζωή μας.

Ποτό: Απολαμβάνοντας την καλή ζωή. Τι, πώς και γιατί (αξίζει να) πίνουμε τώρα; Η προσέγγιση του «Esquire» για όσα διεκδικούν μία θέση στο ποτήρι μας.

Και

ΒΗΜΑGAZINO

Με τον μεσσία της Τεχνητής Νοημοσύνης Sam Altman στο εξώφυλλο…

Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί όπως πάντα με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», φιλοξενεί στο εξώφυλλό του, τον Sam Altman. Ο «μεσσίας» της Τεχνητής Νοημοσύνης, οι «κινήσεις» του, το μεγάλο μυστικό της OPENAI, η περίπλοκη σχέση του με τον CEO της Microsoft Sataya Nadella, το μέλλον της ανθρωπότητας σε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ.

Στο “BHMAGAZINO” φιλοξενούνται επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις με σημαντικά πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θέματα γύρω από τις εικαστικές τέχνες, τα βιβλία, τις επιστήμες, υπέροχα ταξίδια σε τόπους που δεν έχετε φανταστεί, υψηλή γαστρονομία κ.ά.

Κρατήστε και αυτή την εβδομάδα το “BHMAGAZINO” στα χέρια σας. Ένας μοναδικός κόσμος ανοίγεται μπροστά σας…

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024