Έχει τσακωθεί ο Γιώργος Πυρπασόπουλος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τις συνεργασίες, τις αντιδράσεις του κόσμου και απάντησε στο εάν εχει τσακωθεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, τις συνεργασίες, για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον βλέπει και απάντησε το εάν εχει τσακωθεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Τέλειοι ξένοι» στο θέατρο Αθηνά.
«Δεν είναι σωστό να βλέπουμε το κινητό του συντρόφου μας. Πολλά πράγματα μπορούν να παρεξηγηθούν. Ο Πέτρος Λαγούτης παίζει και σκηνοθετούμε μαζί την παράσταση «Τέλειοι ξένοι». Δεν με ενδιαφέρει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν πτυχίο. Θέλω να τους εκτιμώ για την δουλειά που κάνουν. Την πρώτη φορά που πήγα στις Κάννες είπα: “Δεν ήταν και τίποτα φοβερό”», είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.
Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη, αυτά είναι θέματα για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι
«Δεν είμαι ακόμα «χαζομπαμπάς», αργότερα. Τώρα ξεκινάμε και έχουμε μία επικοινωνία. Κάποιες φορές που μπαίνω στο σπίτι, η κόρη μου με κοιτάει σα να είμαι ξένος», δήλωσε αναφορικά με την κόρη του.
Τι συμβαίνει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Για τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και την επιστροφή στην τηλεόραση, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως, «Ο κόσμος όταν με βλέπει στον δρόμο έχει την αίσθηση ότι με ξέρει άλλα δεν θυμάται από πού. Ο κόσμος όταν με συνάντα με ρωτάει, εάν είμαι αυτός που δουλεύει στην εφορία. Θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Θα κάνω μία ταινία στο εξωτερικό».
«Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη, αυτά είναι θέματα για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι», σχολίασε ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.
- Ερντογάν: Μήνυμα πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Όπως θέλουμε ειρήνη για εμάς, θέλουμε και για τους γείτονές μας»
- Δύο χρόνια Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: Μια αιωνιότητα και μια μέρα
- Παναγόπουλος: Συνέντευξη Τύπου θα δώσει την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μετά τις αποκαλύψεις
- Ιράν: Μήνυμα Πεζεσκιάν για πυρηνικό πρόγραμμα: «Η Τεχεράνη δεν θα υποχωρήσει στις υπερβολικές απαιτήσεις»
- ΗΠΑ: Οι αρχές αναστέλλουν τις πτήσεις σε αεροδρόμιο του Τέξας, στα σύνορα με το Μεξικό, για «λόγους ασφαλείας»
- Με το βλέμμα στα αστέρια στο Καρπενήσι



