Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Συνεργασία με τον Πρεσβευτή της Τουρκίας στην Αθήνα Cagatay Erciyes είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, στο γραφείο του στο ΥπΑΑΤ, εν όψει της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.
Βασικό αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ενδυνάμωση των σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας στον αγροδιατροφικό τομέα και η ενεργοποίηση του μνημονίου κατανόησης μεταξύ των δύο χωρών που είχε υπογραφεί στις 4 Μαρτίου 2013. Στο πλαίσιο αυτό, ο Τούρκος πρεσβευτής ζήτησε τη σύσταση Εκτελεστικής Επιτροπής Γεωργίας.
Συζητήθηκε και η ενεργοποίηση του μνημονίου κατανόησης μεταξύ των δύο χωρών που είχε υπογραφεί στις 4 Μαρτίου 2013
Στιγμιότυπο από την συνάντηση
Ο ΥπΑΑΤ έκανε αναφορά στις σημαντικές εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των δύο χωρών και πρότεινε τη συνεργασία, σε επίπεδο έρευνας, στον πρωτογενή τομέα, όπως επίσης στο πλαίσιο της λειτουργίας, με το νέο έτος, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αναφοράς για την Ευζωία των Υδροβίων Ζώων.
Ο Έλληνας υπουργός ενημέρωσε τον κ. Cagatay Erciyes ότι θα αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο ομόλογό του για να παραστεί στην Έκθεση Agrotica που θα γίνει 1 – 4 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!