
Φούλαμ – Γουλβς 3-2: Τρίποντο με… buzzer beater πέναλτι του Γουίλιαν
Με πέναλτι του Γουίλιαν στο φινάλε, η Φούλαμ επικράτησε με 3-2 της Γουλβς στο Λονδίνο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League
Με τον Γουίλιαν να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο φινάλε (το δεύτερο του στο ματς) η Φούλαμ κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Γουλβς στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League.
Τρελό ματς στο Λονδίνο με πέντε γκολ, τρία πέναλτι και εξαιρετικό ρυθμό.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Ιβόμπι στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ωστόσο η απάντηση των φιλοξενούμενων δεν άργησε να έρθει με τον Κούνχα να φέρνει το ματς στα ίσα με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα με το 1-1 να είναι το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Γουίλιαν να είναι εύστοχος στο 59′ από τα 11 βήματα. Ο Χουναγκ Χι-Τσαν στο 75′ έφερε το ματς ξανά σε ισορροπία ευστοχώντας και αυτός με την σειρά του από την άσπρη βούλα, με τον Γουίλιαν να «λυτρώνει» τους Λονδρέζους με το ίδιο νόμισμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Οι συνθέσεις:
ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Ριμ, Καστάιν, Ρόμπινσον, Μπάσεϊ, Κέιρνι (90+6′ Ντιόπ), Περέιρα (76’ Γουίλσον), Ριντ, Γουίλιαν (90+6′ Λούκιτς), Χιμένες (76’ Βινίσιους), Ιβόμπι.
ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Σεμέδο, Κίλμαν, Μπουένο, Αΐτ Νουρί (19’ Ντόχερτι), Τότι, Λεμινά, Μπελεγκάρντ (62’ Κάλαϊντζιτς), Ζοάο Γκόμες, Χουάνγκ, Κούνια (83’ Ντόιλ)
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό


