Στη σύλληψη 48χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων, προχώρησαν σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου το απόγευμα στο Ρέθυμνο, στην Κρήτη, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε ημεδαπός να οδηγεί επιβατηγό αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε.
Περίστροφο και πάνω από 70 φυσίγγια βρέθηκαν στην οικία του δράστη
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του και σε έρευνα που ακολουθήσε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά ποσότητα 151 γραμμαρίων κοκαΐνης, 1 περίστροφο, 74 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 1.920 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και 2 κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Δείτε φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία:
Τι εντόπισε και κατέσχεσε η ΕΛΑΣ
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:
«Συνελήφθη, σήμερα (28.11.2023) το απόγευμα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (28.11.2023) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε ημεδαπός να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του και σε έρευνα που ακολουθήσε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
ποσότητα 151 γραμμαρίων κοκαΐνης,
1 περίστροφο,
74 φυσίγγια,
το χρηματικό ποσό των 1.920 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και
2 κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).