Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O πρώτος που πληρώνει το μάρμαρο: Πρόβλεψη αποχώρησης στον Παναθηναϊκό…

O πρώτος που πληρώνει το μάρμαρο: Πρόβλεψη αποχώρησης στον Παναθηναϊκό…

Δεν παίζει. Δεν χωράει. Δεν... γενικώς. Άρα…

Σε πολύ δύσκολη θέση ο Κάιλ Γκάι στον Παναθηναϊκό. Και ο λόγος είναι απλός και κατανοητός. Δεν χωράει πλέον σε ένα rotation στην περιφέρεια όπου ήρθε να προστεθεί ο Κέντρικ Ναν πλάι σε Κώστα Σλούκα, Λούκας Βιλντόζα και του Τζερίαν Γκραντ.

Αυτούς προσπαθεί να «δέσει» ο Εργκίν Αταμάν στην ομάδα που φτιάχνει. Και έχει για 5ο άλλοτε τον Μάριους Γκριγκόνις που έχει την άνεση να παίξει στο «2» ή τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη με τα τεράστια άκρα και τις σούπερ άμυνες. Ακόμη και τον Δημήτρη Μωραΐτη που είναι με τη σειρά του παίκτης εθνικής ομάδας, αλλά χώρο στο rotation δεν βρίσκει…

Τι συμβαίνει με τον Γκάι

Δεν χωράει λοιπόν ο Κάιλ Γκάι. Και φάνηκε και χθες στη Ρόδο όταν ήταν εκείνος που πλήρωσε το… τίμημα του κανονισμού των έξι ξένων στην Basket League. Εκτός αποστολής για έναν παίκτη που πλέον είναι άγνωστο που μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής αν δεν παίζει και στο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι προ εβδομάδας, όταν και ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ήταν ξανά αυτός που κόπηκε την τελευταία στιγμή από την εξάδα, με τον Ναν να βρίσκει ρυθμό και είναι εκ των κορυφαίων, δίνοντας λύσεις στο φινάλε για να διατηρηθεί το αήττητο εντός των τειχών.

Τα νούμερα του Αμερικανού

Στα 4 παιχνίδια που έχει προλάβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ο Κάιλ Γκάι, μετράει 8.5 πόντους μέσο όρο σε σχεδόν 26 λεπτά, έχοντας σημαντική συνεισφορά στο «διπλό» του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ όπου και σκόραρε συνολικά 11 με 3/6 τρίποντα.

Θα έχει και πέμπτο στη διάθεση του; Το ρεπορτάζ λέει ότι επί της ουσίας είναι ήδη σε τροχιά «δανεισμού». Ίσως να φύγει να πάει σε μια ομάδα για να παίξει. Ίσως να «χρησιμοποιηθεί» για κάποια ενδεχόμενη «αλλαγή» τύπου Γκιστ- Πάνκο.

Δεν θα έλεγε όχι ο Παναθηναϊκός σε ένα σέντερ που θα του έδινε βάθος στις επιλογές πίσω από τον Λεσόρ. Έτσι δεν είναι;

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024