Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα σενάρια για το μέλλον του Ποκουσέφσκι!

Νέα σενάρια για το μέλλον του Ποκουσέφσκι!

Τι αναφέρουν στις ΗΠΑ για το μέλλον του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αλεξέι Ποκουσέφσκι

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι συνεχίζει να απασχολεί επί καθημερινής βάσης τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, αφού δεν υπολογίζεται στους Θάντερ και έχει σταλεί στην G-League για να πάρει παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αποτελούν ένα από τα καλύτερα πρότζεκτ στο ΝΒΑ, ο «Πόκου» δείχνει να μην είναι στα πλάνα του προπονητή των «αστραπών», Μαρκ Ντεϊνό και τα σενάρια γύρω από το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ για τον Ποκουσέφσκι

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιόσι Γκόζλαν ανέφερε τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσουν από τις νυν ομάδες τους πριν τη διορία και ο Ποκουσέφσκι είναι σε αυτή τη λίστα, με το ενδεχόμενο της επιστροφής στην Ευρώπη να είναι και αυτό ορατό.

Σύμφωνα με τον έγκριτο ρεπόρτερ, υποψήφιοι για trade ενόψει του φετινού deadline είναι ο Μόντε Μόρις, αλλά και ο Τζέιμς Γουάισμαν των Ντιτρόιτ Πίστονς. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον 21χρονο φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή, Μαρκ Ντέινο, και το ερχόμενο καλοκαίρι εκπνέει το ισχύον συμβόλαιό του.

Το σενάριο της Ευρώπης

Υπενθυμίζεται πως οι ομάδες του NBA έχουν δικαίωμα να ολοκληρώσουν ανταλλαγές μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου, ενώ ο Ποκουσέφσκι με τα τωρινά δεδομένα στους Θάντερ μοιάζει σχεδόν αδύνατον να μείνει. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ακόμη και αν μείνει στην Οκλαχόμα, το καλοκαίρι μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού όσο περνάει ο καιρός και δεν αγωνίζεται εξετάζει όλο και πιο σοβαρά το σενάριο της επιστροφής στην Ευρώπη με τις ομάδες να κάνουν… ουρά αν και εφόσον αποφασίσει να επιστρέψει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024